idm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
колеги ще можи ли да ва попитам за това рали дето ще е на 10-ти каде точно ще е защото смятам да дойда да ви погостувам . Ако някой можи да ме упъти ще съм му благодарен! П.С. извинявам се че не не е по тематаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:колеги ще можи ли да ва попитам за това рали дето ще е на 10-ти каде точно ще е защото смятам да дойда да ви погостувам . Ако някой можи да ме упъти ще съм му благодарен! П.С. извинявам се че не не е по тематаLancia Kappa 2.0 20V TURBO
Коментар
-
sacrum написа:Grisha_bravo написа:колеги ще можи ли да ва попитам за това рали дето ще е на 10-ти каде точно ще е защото смятам да дойда да ви погостувам . Ако някой можи да ме упъти ще съм му благодарен! П.С. извинявам се че не не е по тематаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
niko09 написа:Аз искам да питам кой беше "младия съзтезател" с бялото браво дето се беше почти забил в спирката на Йовков,но преди това беше шибнал и бордюра от ляво?ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
Grisha_bravo написа:niko09 написа:Аз искам да питам кой беше "младия съзтезател" с бялото браво дето се беше почти забил в спирката на Йовков,но преди това беше шибнал и бордюра от ляво?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
хаха явно се е правил на състезател и аз се разходих из квартала с колата и я насъпах на правата над децките градини и един надъхан с бяло браво тръгна да ме гони после спрях пред блока минава край мен и се реже може да е същия хубавец на задното му стъкло в единия ъгъл пише "свели акустик" и има джанта петолъчка ...
Коментар
-
durex_a написа:хаха явно се е правил на състезател и аз се разходих из квартала с колата и я насъпах на правата над децките градини и един надъхан с бяло браво тръгна да ме гони после спрях пред блока минава край мен и се реже може да е същия хубавец на задното му стъкло в единия ъгъл пише "свели акустик" и има джанта петолъчка ...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
писта русе
http://www.motorsport.bg/track/news/...-17-12-01.html ако някои се интересува кои са се записали за пистата ето един линкFIAT RULZZZ Outlow'S
Коментар
-
много говорите ама аз се съмнявам щото изонез дни минавах на обращалото на международното и там пътя е разнибитен и дори неса почнали да го правят а за самото обращало нямам думи има бордюрчета учупени отрошени и металните колове от старата мантинела та затова ме съмнява че ще го отложат или няма да има нищо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар