tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Аз имам един от BAI_MILE.Но все пак мерси .Ако не ти е проблем ми донеси един, ще го взема за един мой приятел, който кара едно бяло Типо и един Ягуар"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Мен тази ме няма.3 дни съм за риба, но другата седмица ще бъда на линия.doofiat заповядай на пъб-а до кино Здравец в 19 ч. ще бъдем там!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:Мен тази ме няма.3 дни съм за риба, но другата седмица ще бъда на линия.doofiat заповядай на пъб-а до кино Здравец в 19 ч. ще бъдем там!Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs Пуснато на: Вто Авг 19, 2008 8:44 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Интересно кога е било това щото аз не съм пропускал Ама ако му викаш на едно минаване за 5 мин. среща ...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Аз ще те взема бе, само кажи откъде.Тази сряда съм онлайн.ivanko_rs , ти ще идваш ли, че искам да те питам нещо?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар