пичове довечера няма да мога да дойда не можах да се освободя от работа а и имам проблеми така че някой ако е много на зор за стикер за външно залепяне да ми се обади утре вечер а за вътрешно залепване още не са пристигнали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
РЕ
Та мисълта ми беше че сте яка компаниика само дето като не познавам никои и беше малко спек но се надявам за будеще да не е така.А относно стикерите сам навит и то много само кажи каква им е цената и вземам :П Айде поздрави от менНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
BAI MILE написа:стикерите дойдоха но ми останаха само 4 за външно залепяне така че някой ако иска да свирка станало е някакво объркване и колегата от Варна ми е изпратил само за външно залепяне ,чухме се с него и тази седмица ще ми изпрати за вътрешно залепяне така че мислете :D външните са идеални за коли с тъмни стъкла изпъкват много яко, а вътрешните са само за прозрачни стъкла. И така значи ако се овободя от работа за сряда и разбирасе дойдат до тогава колко да носяFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Пффф аз май пак ви оттървах, така де часът, а мястото май и него - стрийт-а или вазата последно, ..... аа да и пак да напомня ако има излишни стикерчета казвайте и си паля гумите веднага :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар