Гъзари, нямам кола за утрешната среща, така че най-вероятно ще пропусна.Без кола съм до края на седмицата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Благодаря Timon за предложението, но ще пропусна този път.Ами както вече знаеш Ванко, малко рефреш на бронята и праговете"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Апел към Русенската бригада.Колеги моля Ви, кажете ми къде да закачим един JAGUAR X 300 95 г. 4.0 литра на комп. стенд да се види състоянието му.Моля Ви спешно е!В бързината забравих да пиша, имам вариант за МОТО ФОЕ ама там, от собствен опит като ги чуя и ми побелява *** .......Ако има друг вариант ?Кой разбира от такива коли в Русе? ЩЕ ПОЧЕРПЯ!!!Ще дойда на срещата с него да видите как усуква задница"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: HGT
idm написа:svetoslav_iv написа:здравей те колеги срещите само през седмицата ли ги правите?направете някоя в неделя че да можем да дойдем и ни ако нямате нищо против разбира се?
Коментар
-
BAI MILE написа:еее не бъди груб с колегите, не може ли наистина да се спретне една среща в неделя и аз по принцип не мога да идвам през седмицата-шефо не ме пуска.
Коментар
-
idm написа:BAI MILE написа:еее не бъди груб с колегите, не може ли наистина да се спретне една среща в неделя и аз по принцип не мога да идвам през седмицата-шефо не ме пуска.
Коментар
-
BAI MILE написа:ей братле ти май се засегна извинявай че попитах ама не всеки е свободен като теб , аз си гледам работата защото в къщи ме чакат две гладни гърла и третото е на път така че не мога да си позволя да не бачкам и въпреки че не идвам на срещите си оставам фиатаджия до край
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар