Дообре :D Само да не говорм за бойкоти, защото това не са хубави неща. Все пак всички имаме право на мнение, и трябва да се съобразяваме със всички. Идеята давам, защото съм гледал снимки на фенове на други марки, с колите им, а в 19:00 ч. вече е тъмно. Не се сетих по-рано като се стъмваше чак към 21:00. Но ще говорим като се видим в Сряда, дано успея да дойда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:Да, съгласен съм. Имам обаче една идея - да се съберем няйъде, където има достатъчно място да наредим колите една до друга и да се снимаме до тях. И да се съберем повече народ, че до сега като съм идвал на срещите все сме 4 - 5 човека. Айде да се оргнизираме в някоя събота или недела, когато хората не са на работа, че през семицата явно повечето работят до късно и немогат да дойдат. Какво ще кажете за идеята ? Чакам отговори и предложения .Благодарности на Оги за стикерите, картите и ключодържателите които е изпратил за русенската група
Коментар
-
Някакви идеи или предложението за една такава сбирка на русенската група се отхввърля. Не става въпрос за някакви постоянни промени на сбирките, но поне веднъж може да се съберем и на друго място в удобен за повече хора ден и час.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Някакви идеи или предложението за една такава сбирка на русенската група се отхввърля. Не става въпрос за някакви постоянни промени на сбирките, но поне веднъж може да се съберем и на друго място в удобен за повече хора ден и час.
Коментар
-
Нали идеята е за обща снимка с колите, да се "изфръцкаме" с тях и да ни видят от другите градове к’ви сме фиенове За кафета и бири може да се организираме по всяко време, дет са викка ден за ден, освен официално обявената среща. Важното е да ства веселоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Нали идеята е за обща снимка с колите, да се "изфръцкаме" с тях и да ни видят от другите градове к’ви сме фиенове За кафета и бири може да се организираме по всяко време, дет са викка ден за ден, освен официално обявената среща. Важното е да ства весело
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Нали идеята е за обща снимка с колите, да се "изфръцкаме" с тях и да ни видят от другите градове к’ви сме фиенове За кафета и бири може да се организираме по всяко време, дет са викка ден за ден, освен официално обявената среща. Важното е да ства весело
Коментар
-
Така като гледам сме само трима за сега... Мислех си за неделя на текето, ама то ще бъде изборен ден и според прогнозите ще превалява, но се надявам и слънчице да поизгрее :D В събота няма да съм свободен, а през работните дни съм до към 18:30 на работа и то се стъмва. Лошото е че и по една бира няма да има къде да изпием. Аз за утре се надявам да успея да отида на официалната среща и да поуговоря още някой да дойде, но незнам как ще съм със свободното време. Ако искате за следващата събота или неделя, дано да е по-хубаво времето ? И дано навием още хора от групата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Айде да поспрете малко с ненужния спам ,моля Никой от вас минимум 2 години не се е появявал на среща и сега станахте много активни нещо в последно време......и пак ви няма.Само си чешите пръстите по клавиатурата.Не така,вече изписахте 1-2 страници със спам Не желаем да се превръща в говорилня темата като темите на други градове,има обявен ден,час и място,всичко останало си го решавайте на лични,скайпове,айсикюта,телефони и т.н. Щом не можете да се организирате,не ни правете свидетели на вашите неуспешни опити за срещаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Айде да поспрете малко с ненужния спам ,моля Никой от вас минимум 2 години не се е появявал на среща и сега станахте много активни нещо в последно време......и пак ви няма.Само си чешите пръстите по клавиатурата.Не така,вече изписахте 1-2 страници със спам Не желаем да се превръща в говорилня темата като темите на други градове,има обявен ден,час и място,всичко останало си го решавайте на лични,скайпове,айсикюта,телефони и т.н. Щом не можете да се организирате,не ни правете свидетели на вашите неуспешни опити за срещаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
:П
Колеги някой знае ли каде в Русе се лепят(точковат) автомобилни стъкла? Ако някой може да помогне с адрес или телефон Благодаря предварителноНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар