iv4o74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
durex_a написа:iv4o74 написа:durex_a написа:сори.. ще ъпна темата веднъж дневно до 6-тиdurex_a написа:Четвъртък ? Дата 06.10.2011 19:00-19:15 ОМВ Здравец.
Коментар
-
Да, съгласен съм. Имам обаче една идея - да се съберем няйъде, където има достатъчно място да наредим колите една до друга и да се снимаме до тях. И да се съберем повече народ, че до сега като съм идвал на срещите все сме 4 - 5 човека. Айде да се оргнизираме в някоя събота или недела, когато хората не са на работа, че през семицата явно повечето работят до късно и немогат да дойдат. Какво ще кажете за идеята ? Чакам отговори и предложения .Благодарности на Оги за стикерите, картите и ключодържателите които е изпратил за русенската групаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
tipo33 написа:Идеята на Любо е прекрасна,остава само да намерим място-предложение от мен-примерно Империала.Ако някой има други предложения,да каже.Времето трябва да е през уикенда,може би някъде следобед.
Коментар
-
idm написа:......Сряда 19,00 - Жорелата.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар