За другата сряда,ще съм с тениска на Фиат. Защото,вчера изпих една кола,посидех си...Като не ви познавам,не се сетих да уговорим нещо...може би съм си мислел че ще има знамена Фиат и т.н.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Никакъв интерес ? Не се ли чете темата ? Повдигам пак за да няма пропусналиdurex_a написа:Колегата Оги ми изпрати "туй унуй"Малки и големи стикер, карти за бензиностанции ЕКО и ключодържатели с логото на форумаНай бързите печелят пп. другият вариант е да направим една среща на OMV липник и ги раздам и налепим там!
Коментар
-
Темата се чете, ама май само се чете. Аз не съм идвал от мнооого време на събиранията, ще взема да дойда на следващото, белким си провлача краката На какви пари са "туй унуй"-тата ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
tipo33 написа:durex_a написа:Всичко е срещу усмивки . Нямам с кво да дойда до журела! Да се разберем за среща на ОМВ както писах по-гореdurex_a написа:Четвъртък ? Дата 06.10.2011 19:00-19:15 ОМВ Здравец.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар