Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За другата сряда,ще съм с тениска на Фиат. Защото,вчера изпих една кола,посидех си...Като не ви познавам,не се сетих да уговорим нещо...може би съм си мислел че ще има знамена Фиат и т.н.Поздрави!
    Bravo 1.6 16v 97г.
    Mercedes 307D-за работа Мноу верен

Коментар

Колегата Оги ми изпрати "туй унуй"Малки и големи стикер, карти за бензиностанции ЕКО и ключодържатели с логото на форумаНай бързите печелят пп. другият вариант е да направим една среща на OMV липник и ги раздам и налепим там!

Коментар

Никакъв интерес ? Не се ли чете темата ? Повдигам пак за да няма пропуснали
        durex_a написа:
        Колегата Оги ми изпрати "туй унуй"Малки и големи стикер, карти за бензиностанции ЕКО и ключодържатели с логото на форумаНай бързите печелят пп. другият вариант е да направим една среща на OMV липник и ги раздам и налепим там!

Коментар

Темата се чете, ама май само се чете. Аз не съм идвал от мнооого време на събиранията, ще взема да дойда на следващото, белким си провлача краката На какви пари са "туй унуй"-тата ?
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

на Жорелата сме всяка сряда от 19 ч, няма пропуски А за картите, май всеки има, другите неща са бонуси
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

Всичко е срещу усмивки . Нямам с кво да дойда до журела! Да се разберем за среща на ОМВ както писах по-горе

Коментар

Съгласен.
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Четвъртък ? Дата 13.10.2011 19:00-19:15 ОМВ Здравец.Понеже някой колеги си взеха някой неща, разполагам с по 10-12 бройки от всичко надявам се да няма разочаровани

Коментар

O’K Дано и другите колеги прочетат темата

Коментар

durex_a написа:
                      Всичко е срещу усмивки . Нямам с кво да дойда до журела! Да се разберем за среща на ОМВ както писах по-горе
                      Ти крака нямаш ли?
                      Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Аз си взех от рекламните материали,щот съм му комшия на Дюрексчето и не се наложи да го мъча да ми ги носи тези "тежки" неща чак до Жорелата.
                        Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
                          durex_a написа:
                          Ти крака нямаш ли?
                          Освен да ме закараш :D
                          durex_a написа:
                          Четвъртък ? Дата 06.10.2011 19:00-19:15 ОМВ Здравец.
                          Аз малко съм объркал календара, имах в предвид идният четвъртък който се пада на 6-ти ...

Коментар

Замислих се върху датата, но реших че си зает тази седмица, затова не попитах за уточнение. Значи последно за 6-ти. О’К ще дойда.

Коментар

сори.. ще ъпна темата веднъж дневно до 6-ти
                              durex_a написа:

Коментар

durex_a написа:
                                сори.. ще ъпна темата веднъж дневно до 6-ти
                                durex_a написа:
                                Здравей колега,едно голямо стикерче за мен ще има ли,когато и където кажеш,писах ти на л.с..Само кажи,отдавна искам голям стикер.Предварително БЛАГОДАРЯ.

Коментар

Working...
                                X