Апел към Русенската бригада.Колеги моля Ви, кажете ми къде да закачим един JAGUAR X 300 95 г. 4.0 литра на комп. стенд да се види състоянието му.Моля Ви спешно е!В бързината забравих да пиша, имам вариант за МОТО ФОЕ ама там, от собствен опит като ги чуя и ми побелява *** .......Ако има друг вариант ?Кой разбира от такива коли в Русе? ЩЕ ПОЧЕРПЯ!!!Ще дойда на срещата с него да видите как усуква задница
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Хайде бе хора къде сте ?Днеска ще има ли среща като гледам кво е мъртвило
Щи дам аз на тебе едно мъртвило Ората сме на работа през деня не кат тебе Довечера сме там Абе до сега го търся тоя модел,ама нещо не излиза.Май си го объркал
еее не бъди груб с колегите, не може ли наистина да се спретне една среща в неделя и аз по принцип не мога да идвам през седмицата-шефо не ме пуска.
Всичко може Просто кофти момента е че някои хора избиват комплекси и се отклоняваме малко от основата на форума. А иначе ние си се виждаме редовно неделята. Нали е Дрифтдей Между другото се очаква утрешната сбирчица да бъде големичка От 19,00 сме там винаги поне до 21.00( Артисти на Империала! )
еее не бъди груб с колегите, не може ли наистина да се спретне една среща в неделя и аз по принцип не мога да идвам през седмицата-шефо не ме пуска.
Всичко може Просто кофти момента е че някои хора избиват комплекси и се отклоняваме малко от основата на форума. А иначе ние си се виждаме редовно неделята. Нали е Дрифтдей Между другото се очаква утрешната сбирчица да бъде големичка От 19,00 сме там винаги поне до 21.00( Артисти на Империала! )
ей братле ти май се засегна извинявай че попитах ама не всеки е свободен като теб , аз си гледам работата защото в къщи ме чакат две гладни гърла и третото е на път така че не мога да си позволя да не бачкам и въпреки че не идвам на срещите си оставам фиатаджия до край
ей братле ти май се засегна извинявай че попитах ама не всеки е свободен като теб , аз си гледам работата защото в къщи ме чакат две гладни гърла и третото е на път така че не мога да си позволя да не бачкам и въпреки че не идвам на срещите си оставам фиатаджия до край
Нещо не си ме разбрал колега Бай Миле Предният ми пост не беше насочен към теб Ако си се засегнал извинявайА колкото до бача всички си бачкаме. За неделята също не беше шега наистина се събираме почти всяка неделя някои от нас
Коментар