Някой, който ще ходи тази сряда на срещата и е близо до университета или минава някъде наоколо и има място, че не ми се занимава с автобуси? Аз ще се отплатя
Привет, някой случайно да има стикер за задното стъкло на форума че сменях вратата и не ми се занимаваше с разлепяне на стария, ще си платя няма проблем , къде се събирате и кога да мина направо ако е по удобно
ХА ХА колеги капачката намерена - при Атанасов има всичко или го намира Сега имам друг въпрос.Някой знае ли къде в Русе и околността има такива самоизворни чешми и стават ли за пиене предварително Благодаря.
ХА ХА колеги капачката намерена - при Атанасов има всичко или го намира Сега имам друг въпрос.Някой знае ли къде в Русе и околността има такива самоизворни чешми и стават ли за пиене предварително Благодаря.
Червена вода, малко след РПУ-то пътя се разклонява и в дясната пресечка на 100м е чешмата. Много арна и студена.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Като гледам тук бая време не е влизано, имам въпрос хем да посъживя темата - кой е човека за Русе със стикерите, бях чул по едно време и ключодържателчета имало също и карта на Еко ако още мина, старата ми от форума изтече но си я пазя ако за нова трябва да я върна ... не е Durexa вече предполагам човека отдавна смени марката нз даже дали и влиза тук изобщо.
Коментар