аз поканен ли съм :D:D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Здравейте колегиискам да се събера най-накрая и с колегите от русенския фиат клуб, надявам се утре да УСПЕЯ До колко часа продължават срещите? в 21 часа има ли хора?мястото и часът са си на СТРИИТ ПЪБ? на олимпа? моля ако има промени някой да ми каже.ПоздравиДимитър ПоповЕто ме вече с Фиат
Коментар
-
колеги приемате ли гости от свищов днес.Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
Здравейте, колеги от Русе, на някой да му се намира някоя темпра след 93, 1.6 i.e? Предполагам, че бобината ми си заминава и искам да пробвм с друга преди да премина към покупка. Смених датчик на хол, кабелите и свещите пък са нови. Пробема беше малък, първоначално ми губеше ток под 2500 оборота, падаха оборотите до нула и се възстановяваха. Но преди 2 дни позакъсах малко на кооперативния пазар и се наложи един приятел да ме дръпне. Там въобще не искаше да запали, дръпна ме до у дома, не искаше да запали отново и на другия ден запали от самосебе си. Предположих, че е датчик на хол, но не е. та мисълта ми е на някой ако му се намира същата бобина да се видим и да пробваме за половин час дали е от нея. Или дайте идеи за морга, която работи на национален празник и да ходя там да търся. Мисля си, да не би нещо алармата да ми спира тока към бобината на моменти.
Коментар
-
Понеже на последните няколко срещи има "голямо" посещение,а и като гледам само аз пиша,явно среща всяка сряда е много на често,затова се премества всяка първа сряда на месеца,т.е. става месечна.Ако интереса остане същия ще я правим на 3 месеца един път сори но явно такава е реалността,а именно заинтересовани нямаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колеги,сори за малкия оффтопик дето ще направя Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Бихте ли ми разяснили1. Какво е ограничението на скоростта в града ви от надлеза на гарата (като идваш от Търново) до Дунав мост?2. Какво е ограничението на скоростта в града ви от Дунав Мост да надлеза на гарата (в посока търново)3. Има ли разлика в ограничението на скоростта в двете платна на пътя т.е. в едната и другата посока.Аз не съм от Русе ама като минавах ми се стори ,че в едната посока имаше знак 80 км/ч,а в другата нямаше.Аз ли съм се объркал или е така? :D
Коментар
-
Здравей колега,ограничението на международното е 50км/ч,от кръговото на Дунав мост до Метро.Естествено с малки изключения,като това от охлюва до разклона за старото разградско шосе,т.е. до там където се намира предупредителния радар за скоростта,оганичението птрво 40,после пак 50км/ч.С 80км/ч можеш да караш само от Метро до малко преди караулката и от караулката до автосалона на Опел и Шевролет.Недей се подвежда по другите шофьори,повечето карат с превишена скорост,а полицаите си дават наряд редовно и в двете посоки,особено над гаратаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Да Ванко почти си прав, но от Метро 80 важи до малко преди ТИР паркинга където има 60. Това 60 го туриха заради загиналия моторист, който се е забил в излизащ ТИР от паркинга. след това отново си е 80. А в посока Дунав мост има няколко забравени знака 40, за които рекат ли да те гепят си изгорял. Единия е пред авто салона на Опел-Шевролет, който е останал още от ремонта на малкия мост и движението беше двупосочно по големия мост. Другите са на самия мост два или три знака 40 забравени от скорошен ремонт на моста (невидях какво точно са ремонтирали) но знаците са си там.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
ivanko_rs написа:а полицаите си дават наряд редовно и в двете посоки,особено над гарата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар