Аз съм нощна смяна на 9-ти, и който иска може да мине да зареди след 18 часа и ще ме види.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Аз съм нощна смяна на 9-ти, и който иска може да мине да зареди след 18 часа и ще ме види.Айде бре сериозни,някои хора без да ги посочвам не са си вясвали задника поне от два месеца,ще бъдат публично отлъчени
Единия се появи миналата седмица ,без малко да го отнесе
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
колеги аз от скоро съм в този форум защтото от скоро си имам фиат темпра 1.9 тд, и си мислях дали мога да доида и аз на някоя среща, но ме притеснява това че вие сте с по нови коли а аз с някаква темпра, а и съм на 22 а вие май сте бая по големички? но ако все пак ме искате може да дойдатемпра 1,9тд
Коментар
-
Искрен написа:колеги аз от скоро съм в този форум защтото от скоро си имам фиат темпра 1.9 тд, и си мислях дали мога да доида и аз на някоя среща, но ме притеснява това че вие сте с по нови коли а аз с някаква темпра, а и съм на 22 а вие май сте бая по големички? но ако все пак ме искате може да дойдаспоко ние хора още не ядем пич а и какво е знаюението какъв ти е автомобяса
Коментар
-
SwappeR написа:Здравейте колеги,Искам да питам за един русенски фиат - дали е форумен или го познавате. Става въпрос за Фиат Стило JTD тъмносин, Р4344 (и последните 2 забравих). Кара го едно доста младо момче...
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Y2K написа:Понеже съм нов се извинявам, че питам!! Има ли място където да се събирате на открито с колите? Примерно на Текето или някаде? А за Стрийт Пъб приемате ли нови членове?майтапа на страна ама и на пъба вече не приемаме никой щото го няма
но пък може да заповядаш всяка сряда 19 часа на терасата (заведението на спирката на печатни палтки)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар