може да искат момчетата да прискочат да видят ГРАДЪ бре Иване !! :D:D затова да има толкова постчета, чакат да ги поканим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
ivanko_rs написа:JacK`DanielS написа:брееей много нервно полежението било тука! айде по спокойно колега! и с 2 думи също може да се разберем! айде без нерво много моля.
Коментар
-
durex_a написа:може да искат момчетата да прискочат да видят ГРАДЪ бре Иване !! :D:D затова да има толкова постчета, чакат да ги поканим
Коментар
-
JacK`DanielS написа:ам пази си ги ще ти трябват !!!(нервите) много сле злобни (да кажем ти) това че си автор на темата и незнам си още какво нищо не означава! форумът е ОБЩ и все има право да пиеше каде и каквото си иска това дали му изнася на няйой или не просто си замълчава и всичко отихва. това са моите наблюденя! затова колега извинявай за това че ти оспамих темата но ме хвана яд! Когато някой пита нещо и никой нему отговаря какво значи има 2 положения! 1-во: аккто каза никои няма интерес. и 2-ро. Никой неси прави труда да взлиза в тая тема че да погледне какво пише!айде много поздрави!Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:JacK`DanielS написа:ам пази си ги ще ти трябват !!!(нервите) много сле злобни (да кажем ти) това че си автор на темата и незнам си още какво нищо не означава! форумът е ОБЩ и все има право да пиеше каде и каквото си иска това дали му изнася на няйой или не просто си замълчава и всичко отихва. това са моите наблюденя! затова колега извинявай за това че ти оспамих темата но ме хвана яд! Когато някой пита нещо и никой нему отговаря какво значи има 2 положения! 1-во: аккто каза никои няма интерес. и 2-ро. Никой неси прави труда да взлиза в тая тема че да погледне какво пише!айде много поздрави!
Коментар
-
Здравейте колеги от Русе, тъй като утре (вторник) ще дойда дв във вашия град малко по служба няма да откажа да изпия едно кафе и да се запозная с някой от вас, който има време разбира се в работната седмица, пък може и с някой, който вече познавам, ама то май нямам много познанства там! ще съм в Русе на обяд около 12.30/ч. пишете на ЛС УспехAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Срещата е всяка сряда от 19ч на Терасата. Заведението се намира на пътя към кварталите Дружба и Чародейка или по пътя за Варна, срещу Технополис и Кауфланд и Еко. Ако не си разбрал колега или не познаваш изобщо града пиши пак за да ти го покажа на бгмапса. Приятни очни - за радост аз приключих с очните (остава дипломната), а за жалост ще ми липсват колегите. :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар