Е щом и ти нямаш нищо против ,като се има впредвид ,че проблема със ставането ще бъде отстранен означава ,че за сега там остава сбирката. Всъщност защо пък аз да казвам нека по старите да кажат : Ванкаааа
Не ве не е лошо местенцето аз съм доволен ( Всъщност лъжа не съм доволен! Кухнята се оказа май добра пък туи означава че тряя влизам в преразход на бири. Пък там проблема не е паричен ам ша почнат пак да фъркат килограмите нагоре ). Пък и нека всички си кажат мнението не е правилно само един човек самосиндикално да решава нали така
Е щом и ти нямаш нищо против ,като се има впредвид ,че проблема със ставането ще бъде отстранен означава ,че за сега там остава сбирката. Всъщност защо пък аз да казвам нека по старите да кажат : Ванкаааа
Не ве не е лошо местенцето аз съм доволен ( Всъщност лъжа не съм доволен! Кухнята се оказа май добра пък туи означава че тряя влизам в преразход на бири. Пък там проблема не е паричен ам ша почнат пак да фъркат килограмите нагоре ). Пък и нека всички си кажат мнението не е правилно само един човек самосиндикално да решава нали така
Ми дотук сме двама ,които са доволни ще чакаме още отзиви ,нали съм написал нека по старите да си кажат тежката дума
на пресечката за Печатни платки спираме, има място за 6-7 колиТерасата си е хубаво място, Руслан гарантира достатъчно места, всичко е подсигурено за едно гладко протичане на сбирката
Не ве не е лошо местенцето аз съм доволен ( Всъщност лъжа не съм доволен! Кухнята се оказа май добра пък туи означава че тряя влизам в преразход на бири. Пък там проблема не е паричен ам ша почнат пак да фъркат килограмите нагоре
Ти за туй ли си тръгваш след първата бира бе я да се стягаш малко и дан са цепиш, чи наш как компанията ша та.........................
леко отклонение това зверче на някой от форумът ли е ?
Колега,ти много рано намери тези снимки и ще ти обясня защо,та именно този въпросния автомобил вече не съществува от края на миналата година.Най-накрая на собственика му писна да ходи 2 пъти на Плевен и да му гърми мотора и я разфърля на части
Дайте прясно инфо кога,къде колко часа е срещата, да дойда да се видим, че затъжих за вас :D
Ти па колко по прясно инфо искаш,както виждаш се пише по темата редовно и само който не я чете незнае Ся да не кажеш че ти е на далеко и на високо,както беше преди с Мгаз ,май само оправдания си търсиш П.П. Опс забрайх - MOVE OVER
леко отклонение това зверче на някой от форумът ли е ?
Колега,ти много рано намери тези снимки и ще ти обясня защо,та именно този въпросния автомобил вече не съществува от края на миналата година.Най-накрая на собственика му писна да ходи 2 пъти на Плевен и да му гърми мотора и я разфърля на части
ами по добре късно нали знаеш от колкото никога да него видя всъщност забелязах че снимката е бая старичка след кат си зададох въпроса .. ама к’во да се прави а иначе да не е въпросният колега за който стана дума снощи
Коментар