това го мислех досрамя ме да кажа и все пак по старшите тука да се изкажат аз съм ЗА ще има примоций
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
ruslan написа:Аз съм колегата който даржи терасата. не искам да налагам мнението си да не ме обвините в пристрастност. има каде да се спира наистина и мже да се събират масите . Може да пробваме с една сбирка и ако не ви допадне да мислим за друго място. а ако изберете друго нямам нищо против и няма да ми е неприятно.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Е как е колеги,следващата седмица пак ли сме там ? Лично на мен ми хареса ,проблема беше само със ставането от масата ,но колегата ruslan каза ,че за следващата седмица масите ще бъдат на разстояние една от друга за да може да се излиза без проблеми .п.п. така и неразбрах кои е колегата durex_a срамежливияfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Ще следя темата с интерес, очаквам следващата среща. Да напишете къде и кога.Ще се запознаем, ако не се познаваме с някои от вас..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
idm написа:coupe 2000 написа:проблема беше само със ставането от масатаfiat coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар