BAI MILE написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
Гордея се със себе си Сега, аз измислих Империала (Артисти), нека включим малко цени:- Пиво :1.09 лв. (Ариана бутилка)- Пърж. карт. със сир. :1.50 лв.Колеги, ако някой има подходящо настолно знаменце "FIAT" или друг обозначителен знак - подходящ за поставяне на маса, нека го донесе за да се ОБОЗНАЧИМ... Много по-добре ще изглеждаме. Ако никой няма - да измислим нещо. Предлагам ivanko_rs да отиде отсреща срещу тях при чичо... как му беше името... и да направят.TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
nylon написа:Гордея се със себе си Сега, аз измислих Империала (Артисти), нека включим малко цени:- Пиво :1.09 лв. (Ариана бутилка)- Пърж. карт. със сир. :1.50 лв.Колеги, ако някой има подходящо настолно знаменце "FIAT" или друг обозначителен знак - подходящ за поставяне на маса, нека го донесе за да се ОБОЗНАЧИМ... Много по-добре ще изглеждаме. Ако никой няма - да измислим нещо. Предлагам ivanko_rs да отиде отсреща срещу тях при чичо... как му беше името... и да направят.
Коментар
-
Ванко, ще го вземеш на срещата сега в сряда нали. Много по-добре ще стой компания от 10, дай боже 15 коча на една маса с такова знаме. Иначе мязаме на среща на випуск от ЖП-ето. Пък и да направим някоя снимка за форума като хората, да се види, че има FIAT живот в Русе. Чисто организационно --> Всички фенове на Итал-марката Фиат да се чувстват поканени в СРЯДА 19:00 АРТИСТИ/Империал/ Русе. Колкото повече-толкова повече... Заповядайте да поплюем на воля ГоуфувитеTD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
ici написа:ivanko_rs написа:Хи-хи-хи,краси ми холаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар