м даааа, разбрах. Прочетох преди 2 мин.Както и да е, в неделя ще дойдем до Русе, ако някой иска стикер или има време за по бира сега е момента да се запознаем
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
м даааа, разбрах. Прочетох преди 2 мин.Както и да е, в неделя ще дойдем до Русе, ако някой иска стикер или има време за по бира сега е момента да се запознаем
хубаво ама ... мноу бърже избягайте от ОМВ на фест никой ли няма да ходи бре
Колеги аз ли съм единственото момиче регистрирано от Русе? Питам ви защото не съм виждала женско мнение във форума (от Русе). То не че има много мнения на Русенци. А вие нали ходите на срещи всяка сряда, може би знаете.
Колеги аз ли съм единственото момиче регистрирано от Русе? Питам ви защото не съм виждала женско мнение във форума (от Русе). То не че има много мнения на Русенци. А вие нали ходите на срещи всяка сряда, може би знаете.
Колеги аз ли съм единственото момиче регистрирано от Русе? Питам ви защото не съм виждала женско мнение във форума (от Русе). А вие нали ходите на срещи всяка сряда, може би знаете.
Така е явно Иначе на срещите един колега ланчист си идва с колежката .
А на срещата на Копринка защо нямаше никой? Беше много яко, голяма веселба падна. Да вземете да се стегнете и на другата среща да сме поне 5-6коли от Русе.
А на срещата на Копринка защо нямаше никой? Беше много яко, голяма веселба падна. Да вземете да се стегнете и на другата среща да сме поне 5-6коли от Русе.
Е, ние тука си се събираме редовно в сряда на приказка и неделя да караме.Малко са ни други приоритетите за обикаляне по срещи из страната.Ходим по любителски състезания и е нормално бюджета да не стига за други събития.Ето сега на 25-26 е последното Италианско преследване в Плевен, даже там се виждаме редовно със съфорумци-Плевенчани и не е за изпускане въобще събитието.Даже май ще пропусна тази сряда срещата, че се мъча като луд да наглася Типото за Плевенския рейсинг уикенд :D
Коментар