Айде бе колеги, отпуските свършиха, малко по-сериозно.Вчера много камерен състав бяхме...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Русе
Collapse
X
-
coupe 2000 написа:ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на КопринкаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
coupe 2000 написа:idm написа:coupe 2000 написа:неразбрах някои ще ходи ли на събирането на Копринка?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
coupe 2000 написа:ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на Копринка
Коментар
-
ici написа:coupe 2000 написа:ivanko_rs написа:Аз поне знам кой няма да ходи,а именно аз и Ици,понеже последния уикенд от месеца сме на Писта Дракон в Калояново,така че няма начин да ходим на Копринкаfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Момчета вече съм онлайн.В сряда ще дойда.Интересува ме колегата ванко_рс дали ще присъства да му поръчам нещо"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар