Здравейте колеги от Смолян и околностите :D Пишете, ако искате да направим среща и тука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се срешнем в Смолян някой път.
Collapse
X
-
Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Predatorsi написа:Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!FIAT Bravo_GT
Коментар
-
r3p71l3 написа:Predatorsi написа:Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!
Коментар
-
stefcho_sm написа:r3p71l3 написа:Predatorsi написа:Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!FIAT Bravo_GT
Коментар
-
Аз съм навит за Смолян, а и не само. Предлагам да се организират повече срещи в по-малките градове. Аз съм от Пазарджик, но от 5-6 години живея и работя в Кърджали и например около града има много хижи, както и хотели (като този на който съм управител) в които може да направим събиране с нощувка. Ако има Фиатъджии от Кърджали нека да ми пишат за да осъществим идеята.Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).
Коментар
-
Petar_Pavlov написа:Аз съм навит за Смолян, а и не само. Предлагам да се организират повече срещи в по-малките градове. Аз съм от Пазарджик, но от 5-6 години живея и работя в Кърджали и например около града има много хижи, както и хотели (като този на който съм управител) в които може да направим събиране с нощувка. Ако има Фиатъджии от Кърджали нека да ми пишат за да осъществим идеята.FIAT Bravo_GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар