Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се срешнем в Смолян някой път.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде да се срешнем в Смолян някой път.

Здравейте колеги от Смолян и околностите :D Пишете, ако искате да направим среща и тука
    FIAT Bravo_GT

Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз като идвах всяка седмица в Смолян не се сетихте Свършваме си там обекта, за съжаление, и скоро едва ли пак ще ви посетя.Градът е страхотен, бих искал да живея там...Поздрави!

Коментар

Predatorsi написа:
        Аз бих дошъл понеже уча в Смолян но съм без кола,в смисъл че Фиата е в Пазарджик!Но едвали ще мога да се оправя из града защото не го познавам все още толкова добре!Иначе съм навит!Обаче е добре да сме повечко хора ,а не двама трима!Ама като се замисля има ли Фиат другото не е важно!
        Колега нямаш грижи ще те вземем само да се съберем за среща
        FIAT Bravo_GT

Коментар

r3p71l3 написа:
          Predatorsi написа:
          мене ме знаите че съм на среща

Коментар

stefcho_sm написа:
            r3p71l3 написа:
            Predatorsi написа:
            мене ме знаите че съм на среща
            Май сме само двамата дето се сабираме тука в Смолян.
            FIAT Bravo_GT

Коментар

Аз съм навит за Смолян, а и не само. Предлагам да се организират повече срещи в по-малките градове. Аз съм от Пазарджик, но от 5-6 години живея и работя в Кърджали и например около града има много хижи, както и хотели (като този на който съм управител) в които може да направим събиране с нощувка. Ако има Фиатъджии от Кърджали нека да ми пишат за да осъществим идеята.
              Важно е ти да се кефиш на колата си, а не другите на нея. (Същото като при жената).

Коментар

Petar_Pavlov написа:
                Аз съм навит за Смолян, а и не само. Предлагам да се организират повече срещи в по-малките градове. Аз съм от Пазарджик, но от 5-6 години живея и работя в Кърджали и например около града има много хижи, както и хотели (като този на който съм управител) в които може да направим събиране с нощувка. Ако има Фиатъджии от Кърджали нека да ми пишат за да осъществим идеята.
                Няма да е зле и да се организираме да се съберем там .
                FIAT Bravo_GT

Коментар

Здравейте,колеги от Смолян!Аз съм от скоро в този форум-иначе фиатаджия от много години. :D Да се съберем някой път!
                  FIAT TEMPRA 1.6 i.e.cat
                  БМВ E39 520D

Коментар

Working...
                  X