Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за посещение на дома във Враца/22.12-15.00ч.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Записване за посещение на дома във Враца/22.12-15.00ч.

Моля тук да се записват всички, които са поне 80% сигурни, че ще идват. Трябва да дадем приблизителна бройка на гостите.Посещението е в събота, 15.00 часа.СБИРКАТА ВЪВ ВРАЦА ЩЕ БЪДЕ НА ПАРКИНГА НА ТЕХНОПОЛИС В 14.30 ЧАСА УТРЕ

Записвам се и аз. За сега пътувам сам.

Коментар

И аз 100% идвам, за сега ще се возя в колата на Авео
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        И аз 100% идвам, за сега ще се возя в колата на Авео
        ооооо..... ...ми аз забравих да се пиша.....и аз съм 100%. Ще имам три свободни места отзад, така че който има нужда, да казва. Колега Благун/Емо....с мен си....

Коментар

Записвам се и аз. За съжаление ще съм във Враца още от предишния ден и няма да мога да взема съфорумци с мен. Моята идея беше като отида на срещата, там да дам пари, за да не се разкарвам по банки и бюрокращини. Но ако ще се отиде директно с подаръци, ми кажете, за да търся начин да отскачам до някой банков клон да направя превод.
          Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Уф как пък точно този ден имам ангажимент.Този час не може ли да се смени по някакъв начин?
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Там съм. Жена ми вече събира дрешки, които ще донесем направо там.За сега сме двама.П.С. Ще взема и камера

Коментар

Ехх и моя проклет късмет един път да имам възможност да се запозная с членовете на Фиат форума и аз да не съм си във Враца ще вида ако мога да измисля нещо по въпроса
                Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Аз пак да кажа, че имам свободни места в колата. Ако някой иска да дойде, да ми звъни...0885003763 или 0878556959 - Явор......за гориво и пари да не става дума въобще, знам че е логично, ама аз да си кажа...

Коментар

Тогава мини ме вземи през Пловдив
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                      Тогава мини ме вземи през Пловдив
                      ....прати се по Еконт за сметка на получателя директно в дома..... / под дома имам впредвид дома, а не дома... /

Коментар

За сега и аз се включвам. Вече започвам да се поосвобождавам.Ще се разберем как да ходим.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Някакъв час за тръгване от София и място уточнява ли се.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето нова темичка съм пуснал... :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21965

Коментар

Примерно 2 часа предварително към 13 ако тръгнем ще е добре.

Коментар

Working...
                              X