Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за посещение на дома във Враца/22.12-15.00ч.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    Ето нова темичка съм пуснал... :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21965
    Мерси видях.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Съжалявам, че няма да се присъединя, но ми идва малко далечко, пък и напоследък нещо боледувам.Да карате внимателно и да снимате. Поздрави на децата от Ямбол.

Коментар

Ако всичко бъде наред ще пътувам и аз. С жена ми и сина ми "keymaster", също регистриран във форума. Очертава се да има хора, пътуващи не от София. Може би ще трябва да си уговорим някакъв час и сборен пункт във Враца, за да не се събираме в последния момент пред самия дом.
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Аз също ще дойда, но направо във Враца, за да донеса играчки и дрехи, които съм приготвил, но няма да мога да остана затова, ако е възможно да кажете къде да ви чакам, за да ви ги дам!

Коментар

Колеги няма ли кой да отговори къде ще бъде срещата във Враца?

Коментар

...сложен въпрос....никой не познава Враца, бих ти казал направо в дома, но все пак малко тъпо да се събираме там. Като за начало бих предложил да се чакаме в 3 часа примерно до табелата на входа на града, но......освен Врачанци да дадат идея...иначе аз си спомням, че с влизането във Враца, като се кара направо, малко преди болницата, на едно разделено платно, от другата страна на движението имаше Лукойл...освен там.....

Коментар

Колега тогава бих ви предложил на паркинга на Била или на Кауфланд във Враца така ще е по лесно и за колегите които не са от Враца защото които и да питат ще ги упъти до там само уточнете час и пред кой от двата магазина!!!

Коментар

Да така е най добре - на някой паркинг ...Дайте да решим къде точно ...Аз не познавам Враца но утре мога да разпитам един колега от там ...

Коментар

Илко и на двата магазина паркингите стават просто да се уточним на кой от двата и час ,че остана само утре и да не чакаме последния момент.

Коментар

Като се идва от Сф- на влизане във Враца е големия завод "Химко" отдясно- кара се покрай него около 500 м. и има отбивка за Видин- леко надясно по нея и се кара само направо после. Стига се до един подлез отдолу под жп. гарата и като излезеш след него отгоре- има едно малко кръгово, на което най- голямата забележителност е бензиностанцията на Лукойл, която се пада отляво. Там има много добър паркинг.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Ето къде се намира домът във Враца. Ако има някой който познава района да казва. Точно до него гледам че има стадион ...
                        Прикачени файлове

Коментар

Ако искате, да ви чакам на входа на Враца към 15 ч. - при завод "Химко" - там има и широко място и за спиране. По паркингите на магазините и бензиностанциите вероятно ще има и други коли, а и до тях се стига не много лесно. Кажете си мнението и в колко часа да ви чакам
                          Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

15 часа е късно - по добре в 14.30Ако се сещаш за някое място сложи карта и да го решаваме.

Коментар

Нямаше ли в началото на града Техномаркет или Технополис - има голям паркинг?! Точно със самото влизане Мисля, че там ще е добре - ще се вижда от всички, които идват защото е на главния път - такива спомени имам Нека някой от Враца да сподели да не ви подведа
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ами явно няма ... Колеги запишете си номера ми и ако утре нещо не се намерим ми звъннете.

Коментар

Working...
                                X