Моля тук да се записват всички, които са поне 80% сигурни, че ще идват. Трябва да дадем приблизителна бройка на гостите.Посещението е в събота, 15.00 часа.СБИРКАТА ВЪВ ВРАЦА ЩЕ БЪДЕ НА ПАРКИНГА НА ТЕХНОПОЛИС В 14.30 ЧАСА УТРЕ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за посещение на дома във Враца/22.12-15.00ч.
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
blagun написа:И аз 100% идвам, за сега ще се возя в колата на Авео
Коментар
-
Записвам се и аз. За съжаление ще съм във Враца още от предишния ден и няма да мога да взема съфорумци с мен. Моята идея беше като отида на срещата, там да дам пари, за да не се разкарвам по банки и бюрокращини. Но ако ще се отиде директно с подаръци, ми кажете, за да търся начин да отскачам до някой банков клон да направя превод.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
fihi
Там съм. Жена ми вече събира дрешки, които ще донесем направо там.За сега сме двама.П.С. Ще взема и камера
Коментар
-
Ехх и моя проклет късмет един път да имам възможност да се запозная с членовете на Фиат форума и аз да не съм си във Враца ще вида ако мога да измисля нещо по въпросаFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Явор Митев
Аз пак да кажа, че имам свободни места в колата. Ако някой иска да дойде, да ми звъни...0885003763 или 0878556959 - Явор......за гориво и пари да не става дума въобще, знам че е логично, ама аз да си кажа...
Коментар
-
Явор Митев
EVITA написа:Тогава мини ме вземи през Пловдив
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар