Колеги, признавам, че видях идеята във форума на Ланчиа, но ми хареса много и затова я пускам тук:Възнамерявам да си направя фланелка с емблемата на ФИАТ, надпис Фен Клуб Фиат София и моят ник отзад.Попитах в една печатница и се оказа, че цената е около 4-5 лв. за печата и толкова за фланелката, т. е. удоволствието излиза около 10 лв.Наистина нямам възможност да се занимавам с организация, но ако някой няма претенции точно как ще изглежда фланелката, червен ли ще е надписът или оранжев, колко ще е голям и т. н., ами направо се довери на моя вкус, може да донесе 10 лв. на срещата в СРЯДА, 14.09.05 и аз се ангажирам да му направя таква фланелка. Ако парите са в повече - ще му върна, разбира се, остатъка.Ако някой има повече претенции, мога да му дам адреса на печатницата и всеки да се оправя сам .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланелки за ИталФеста
Collapse
X
-
Темпра
В сряда ще пътувам от Русе за София и не знам кога "ще се излюпя" на ЕКО-то, но ако това не стане, ще оставя пари на Митко......аз искам две...може ли....
Коментар
-
Mitko написа:С теб държа да се видя на живо. Мисли някой weekend да срещаш гости Yellow_Flash_Colorz_PDT_28Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Фланелки за ИталФеста
Zaphod написа:Колеги, признавам, че видях идеята във форума на Ланчиа, но ми хареса много и затова я пускам тук:Възнамерявам да си направя фланелка с емблемата на ФИАТ, надпис Фен Клуб Фиат София и моят ник отзад.Попитах в една печатница и се оказа, че цената е около 4-5 лв. за печата и толкова за фланелката, т. е. удоволствието излиза около 10 лв.Наистина нямам възможност да се занимавам с организация, но ако някой няма претенции точно как ще изглежда фланелката, червен ли ще е надписът или оранжев, колко ще е голям и т. н., ами направо се довери на моя вкус, може да донесе 10 лв. на срещата в СРЯДА, 14.09.05 и аз се ангажирам да му направя таква фланелка. Ако парите са в повече - ще му върна, разбира се, остатъка.Ако някой има повече претенции, мога да му дам адреса на печатницата и всеки да се оправя сам .
Коментар
-
Ето тук - но се хванах просто за думите, не че някой прави същото нещо там: http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...%EA%E8&start=0Alles in Ordnung
Коментар
-
mariobg написа:Zaphod написа:Ето тук - но се хванах просто за думите, не че някой прави същото нещо там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар