При такъв ентусиазъм как да не дойда! В събота следобед или неделя сутрин ще си сменям пружините, ако не осера колата и я сглобя до 15.30 ще дойда задължително!
me_to_u ако имаш нужда от помощ казвай ще му ударим една ръка на купето докато заприлича на ферари . Щом със сигорност сме фиат и половина да сложа и мойта половин кола. Ако не излезе нещо нешредвидимо и аз съм на линия, че да видим може да е последната ми среща с Уното :D
me_to_u ако имаш нужда от помощ казвай ще му ударим една ръка на купето докато заприлича на ферари . Щом със сигорност сме фиат и половина да сложа и мойта половин кола. Ако не излезе нещо нешредвидимо и аз съм на линия, че да видим може да е последната ми среща с Уното :D
Благодарско за желанието, ама да заприлича на Ферари ще трябват повече от една ръка и доста по-дълбоки джобове от моите А ти смаза ли доцентите и асистентите през сесията? Да не си изложил форума само!
Утре последния изпит да видим какво ще стане. Иначе другите 4 изпита ги взех и то доста успешно. Ще се хваля на срещата, дано и утрешния бъде успешен .
Коментар