Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Варненските фенове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи срещата остава за 27-ми неделя от 15.30ч на OMV на Владислав. А за val_mcrae, ако ще идва, значи Владислав е булеварда който излиза директно на магистралата за София, почва от Катедралата на центъра, а ОMV се пада някъде срещу Технополис и Елпром, като караш от центъра се пада отдясно
    ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
    АLFA ROMEO 146 1.4TS
    FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

boian написа:
      Значи срещата остава за 27-ми неделя от 15.30ч на OMV на Владислав. А за val_mcrae, ако ще идва, значи Владислав е булеварда който излиза директно на магистралата за София, почва от Катедралата на центъра, а ОMV се пада някъде срещу Технополис и Елпром, като караш от центъра се пада отдясно
      Ама я сега се уточни,че нещо не схванах. OMV на Владислав има само 1 - до Автогара. А срещу Технополис е Петрол.
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
      Lancia Y

Коментар

Мале колко съм се заблудил . Да, на Автогарата. Моля за извинение
        ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
        АLFA ROMEO 146 1.4TS

Коментар

Снимки от срещата на 27-ми ноември може да видите тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3984
          Alfa Romeo 155 1.8TS

Коментар

Мина много добре срещата само дето пак бяхме само аз и NIGHT^WALKER .Иначе алфистите се множът доста осезаемо и след време ще се губим сред тях,и от Ланча се разписаха с една кола тоя път.
            me_to_u написа:
            Аз ще съм там в неделя.

Коментар

beer написа:
              me_to_u написа:
              Аз ще съм там в неделя.
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Ами не че ще ми служи за оправдание, ама се върнах в 17 от работа, не съм предполагал, че ще стане така. Тая седмица ще си сложа и другите джанти, тъкмо живот и здраве да се изфукам на срещата тая неделя(пак да не обещавам само)

Коментар

Аве и тази пропуснах ама да видим и колко още ще пропусна. Щото некав тапанар ми смля предницата. Както си беше на паркинга. И тва кам 11,30 на обяд. Само му знам цжета на идиота - некво идиотско светло синьо ама кжа кола е....Та така сега ще почвам обиколка по моргите за ,броня,фар,мигач и калник
                Прикачени файлове
                Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata

Коментар

Утре ще има ли среща? Казвайте, че времето само за срещи!

Коментар

Ами срещата е другата седмица така че дано другата седмица да е такова времето.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Неделя наближава, така че се стягайте :D . Аз може би ще доведа и една Мареа 125TD. Срещата ще бъде на Star Power от 15.30ч неделя 11.12.2005. Beer, изнеси пак онзи "черен" списък за колегите дето все идват , че да се вземат в ръце, че на мене много ми се разглежда Купе отвътре :D
                      ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
                      АLFA ROMEO 146 1.4TS

Коментар

boian написа:
                        Неделя наближава, така че се стягайте :D . Аз може би ще доведа и една Мареа 125TD. Срещата ще бъде на Star Power от 15.30ч неделя 11.12.2005. Beer, изнеси пак онзи "черен" списък за колегите дето все идват , че да се вземат в ръце, че на мене много ми се разглежда Купе отвътре :D
                        Силна критика, обаче с право, признавам...

Коментар

От мене 100% присъствие,купето наистина е перфектно от вън от вътре и аз не съм го гледал сигурно и там е н1. :D

Коментар

Най-вероятно и аз ще дойда ако не излезе нещо друго, но АКО И ТОЗИ ПЪТ СМЕ САМО 2 ФИАТА ЩЕ МИ Е ПОСЛЕДНАТА СРЕЩА НА КОЯТО ПРИСЪСТВАМ. Така че мислете си кой ще идва и кой не. Ако пак сме само аз и Иво от мене ще имате бойкот.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Ай стига бе, къв бойкот . Ако не дойдеш значи бойкотираш нас дето ходим по срещите. Щото сме ама много, че и без един
                              ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
                              АLFA ROMEO 146 1.4TS

Коментар

Днес от 15,30 на "Стар пауър" до Техникумите! NIGHT^WALKER, никакъв бойкот!

Коментар

Working...
                                X