Значи срещата остава за 27-ми неделя от 15.30ч на OMV на Владислав. А за val_mcrae, ако ще идва, значи Владислав е булеварда който излиза директно на магистралата за София, почва от Катедралата на центъра, а ОMV се пада някъде срещу Технополис и Елпром, като караш от центъра се пада отдясно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Варненските фенове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
boian написа:Значи срещата остава за 27-ми неделя от 15.30ч на OMV на Владислав. А за val_mcrae, ако ще идва, значи Владислав е булеварда който излиза директно на магистралата за София, почва от Катедралата на центъра, а ОMV се пада някъде срещу Технополис и Елпром, като караш от центъра се пада отдясноAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Снимки от срещата на 27-ми ноември може да видите тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3984Alfa Romeo 155 1.8TS
Коментар
-
beer написа:me_to_u написа:Аз ще съм там в неделя.
Коментар
-
Аве и тази пропуснах ама да видим и колко още ще пропусна. Щото некав тапанар ми смля предницата. Както си беше на паркинга. И тва кам 11,30 на обяд. Само му знам цжета на идиота - некво идиотско светло синьо ама кжа кола е....Та така сега ще почвам обиколка по моргите за ,броня,фар,мигач и калникFiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata
Коментар
-
Неделя наближава, така че се стягайте :D . Аз може би ще доведа и една Мареа 125TD. Срещата ще бъде на Star Power от 15.30ч неделя 11.12.2005. Beer, изнеси пак онзи "черен" списък за колегите дето все идват , че да се вземат в ръце, че на мене много ми се разглежда Купе отвътре :DALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
Коментар
-
boian написа:Неделя наближава, така че се стягайте :D . Аз може би ще доведа и една Мареа 125TD. Срещата ще бъде на Star Power от 15.30ч неделя 11.12.2005. Beer, изнеси пак онзи "черен" списък за колегите дето все идват , че да се вземат в ръце, че на мене много ми се разглежда Купе отвътре :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар