Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Варненските фенове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще присъствам естествено,ако и тоя път вали или нещо таково ще ходим на врачка.

Коментар

Е този път не бях във Варна и пропуснах ама за следващия ще гледам да съм Он лине
      Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata

Коментар

Fire_Wire написа:
        Е този път не бях във Варна и пропуснах ама за следващия ще гледам да съм Он лине
        Е нищо кои знае какво не си истървал два Fiata(Аз и NIGHT^WALKER естествено) 155,Dedra иGTV6 доста впечатляващо.

Коментар

Здравейте всички фенове на италианската МАНИЯ ,следващият път мога и аз да се включа,ако нещо не изникне ,все пак сме от един град и трябва да се увеличаваме лека-полека
          forza forever

Коментар

А така колкото, повече-по-весело
            Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata

Коментар

Утре от 15:30 на Мамбото до ХЕИ.Отново късна организация и вероятно няма да се получи среща с много коли като се има в предвид и лошото време, но който има желание да идва
              Alfa Romeo 155 1.8TS

Коментар

Имаме предложение да се събираме всяка 2-ра и последна събота или неделя от месеца, така че всеки който не е успял да дойде на едната среща, да може да дойде на другата. Като място предлагаме OMV на Владислав за през зимата, закрито е и има места. Та какво ще кажете за среща на 26 или 27-ми от 15.30ч. Очакваме предложения.
                ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
                АLFA ROMEO 146 1.4TS
                FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

boian написа:
                  Имаме предложение да се събираме всяка 2-ра и последна събота или неделя от месеца, така че всеки който не е успял да дойде на едната среща, да може да дойде на другата. Като място предлагаме OMV на Владислав за през зимата, закрито е и има места. Та какво ще кажете за среща на 26 или 27-ми от 15.30ч. Очакваме предложения.
                  Идеята е добра според мен. И мястото е подходящо. Ако има и на 27-ми аз ще се домъкна

Коментар

Пишете и мен за 27ми.За зимата мисля OMV е добър избор.

Коментар

beer написа:
                      Пишете и мен за 27ми.За зимата мисля OMV е добър избор.
                      И покрай теб както винаги NIGHT^WALKER

Коментар

me_to_u написа:
                        .......
                        Ако няма някаква важна работа сигурен съм че ще пристства,обаче тои сам ще си каже предполагам.Искам да напомня
                        TabE-Marea написа:
                        EEEEй много ме е яд ама времето ме изплаши. Мислех,че няма да се съберат хора. Ама наистина предложението за срещи в града е добро-подкрепям го.
                        Ако е хубаво времето :D
                        Crash73 написа:
                        При следващи срещи, и при удобно разписание, бих се включил и аз. Ей къде е Варна, на 30 минути път...
                        :D
                        маисторчето написа:
                        И аз се включвам в сбирката както е тръгналото може и в Добрич да си направим една! Но и във Варна е добре, повече фенове по интересно!
                        TRE GAZELE написа:
                        Здравейте всички фенове на италианската МАНИЯ ,следващият път мога и аз да се включа,ако нещо не изникне ,все пак сме от един град и трябва да се увеличаваме лека-полека

Коментар

Ей хвана ги на тясно ама! Смятай каква сбирка ще стане! ОМВ ще стане тясно! Ха дано!

Коментар

Явно Пловдивските фенове никакви ги няма, ами ще взема и аз да се пилна до Варна Как е времето при вас? Снежно ли е? За кога е сбирката 26 или 27?
                            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                            Porsche 944 S2
                            http://www.valmcrae.snimka.bg/
                            http://vbox7.com/user:val_mcrae
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
                              Явно Пловдивските фенове никакви ги няма, ами ще взема и аз да се пилна до Варна Как е времето при вас? Снежно ли е? За кога е сбирката 26 или 27?
                              Добро е времето, никакъв сняг няма. Явно ще има сбирки и двата дни. Аз ще съм там в неделя. Заповядай!

Коментар

me_to_u написа:
                                val_mcrae написа:
                                Добро е времето, никакъв сняг няма. Явно ще има сбирки и двата дни. Аз ще съм там в неделя. Заповядай!
                                Само че има един малък проблем, не знам каде точно се събирате във Варна и дали ще ви открия???!!! Мисля да доида в събота и да пренощувам във Варна, тъкмо да видя морето , че това лято бях в Ирак и не съм ходил по Черноморието.
                                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                                Porsche 944 S2
                                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Working...
                                X