Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Варненските фенове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой беше на срещата?

Минах през Лучано около 20:15. На паркинга видях само един Фиат (Темпра или Типо), а в сладкарницата повечето бяха ученици! Имаше ли въобще някой от фен-клуба?
    Брава 1.6 16V ELX
    Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Ами няма организация. Бяхме само аз с моето Уно и един от алфа форума. Другата седмица пак ще правим среща но този път ще гледаме да се организираме като хората. Надявам се да се посъбудим малко и да направим една среща. Щом ръждивките (опел) могат да се събират всяка седмица значи и ние можем.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

за следващата среща

Имам следното предложение: Ако някой отиде по рано да сгъне една салфетка и да напише : Фен клуб , щото не върви от маса на маса да питаш. Или някаква друга идея за първоначално разпознаване.
        Брава 1.6 16V ELX
        Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Re: за следващата среща

bright написа:
          Имам следното предложение: Ако някой отиде по рано да сгъне една салфетка и да напише : Фен клуб , щото не върви от маса на маса да питаш. Или някаква друга идея за първоначално разпознаване.
          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

На мене идеята ми е да се съберем на ОМВ което е на околовръсното под вятърната мелница и да не е с 1000 човека ами да сме само италиянските фенове. Събираме се всички пред колите си виждаме се и влизаме да пием по нещо. А ако може да се направи като Русенци едно знаменце на което да пише нещо от типа на Итал Фенове гр.Варна защото няма да е само фиати ами ще има и колеги с алфи и да се надяваме и на ланчи.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Във Варна итал феновете сме доста малко (за съжаление) но гледам има някво раздвижане което ме радва много тая неделя не съм на работа и ако има някаква организация съм първа кипра.На скоро се запознах(online) с едно момче което също се оказа голям фен и спомена твоя ник NIGHT^WALKER каза че сте се събирали някаде.Та викам тая неделя пак да опитаме и после на ЛУКА.

Коментар

Еееее най накрая и един фиат да се обади. Значи ще организираме нещо 100% защото и без това сме малко ама за това трябва да се подкрепяме. Неделя правим събиране и чакам предложения освен моето. Часът ще е около 20 и след това аз задължително потеглям към ЛукОйл така че очаквам да не съм само аз като предния път.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Аз много се изложих, признавам! Не дойдох на срещата в неделя, но тази неделя вече съм там! Ставаме поне 3-ма!

Коментар

Тука ще коментирам само:ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕЕЕЕ :D

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Разбрах че и в петък ще има гонки на ЛукОйл ако някои проявява желание да казва. Аз сигорно ще ходя ако някои друг иска може да направим нещо като в неделята. Но за неделя си остава.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

На мен мерака за гонки ми мина преди време, изкарах си го на старата ми количка. Май вземам да остарявам...

Коментар

ХАХАХАХА спокойно той мерака не минава, минава желанието да оправяш колата . За неделя си остава аз казвам ако има хора дето имат бензин в кравта и обичат адреналина. Аз не се дърпам щото колата ми е слаба ама обичам да карам на завои .

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

E, хайде и аз да се запиша :D . Надявам се че ще се съберем. Само уточнете часа, за да кажа на колегите с Алфите. 20часа не е ли малко късно?
                            ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
                            АLFA ROMEO 146 1.4TS
                            FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

Няма никакви проблеми да е и по-рано. Може и 19 часа да го направим. Ако е хубаво времето аз към 21 отлитам към ЛукОйл макар че като гледам прогнозите за времето само ще се съберем и ще се видим Последно казвам 19 часа Неделя 16.10.2005 ОМВ на околовръсен път под вятърната мелница. Ако има някои друго предложение да казва докато е време.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

В 19ч е идеално дано да не вали само,на лукоил и аз смятам да идвам.Ето и 2 килипчета за загрявка да видите как падам злобно на въпросния лукоил.Тipo vs Tipo 1 На отиване.Tipo vs Tipo2 На връщане

Коментар

Working...
                                X