Значи днес няма да има среща ? На пистата е добре, ако е и още по светло,още по-добре. NIGHT^WALKER ще бъда там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Варненските фенове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За сега последно уговорката беше за 17 часа на 30.10 на картинг писта Виница. Не съм гледал в Алфа форума какво е станало а и ми свърши трафика и сега влизам за последно. Аз ще бъда на пистата в 16. Ако някой иска да идва по рано аз ще съм там. Ако нещо се промени моля пратете ми един СМС на 0888009928. Ще съм ви благодарен. До неделя
Коментар
-
Ето и малко снимки от срещата на 30.10.2005 тук .Този път беше по добре 4 фиата и 4 алфи,два от фиатите ги няма на снимките щото единия ( me_to_u) си тръгна рано а пък другия доиде по късно.Може тука да почнем едно обсъждане да ходим на едно и също място,не като до сега да се чудим къде да се наврем всеки път.
Коментар
-
Хубави са снимките! Съжалявам, че не останах още, но се радвам, че се запознах с beer и NIGHT^WALKER За мястото съм съгласен да го обсъдим, така ще е най-добре, да си знаем всяка неделя или там друг ден на познатото място. С оглед на застудяващото се време най-добре някъде в близост до закрито заведение. Това на ХЕИ е що годе подходящо, че трябва и голям паркинг да има
Коментар
-
Crash73 написа:Добре е че се събирате, макар и малко фенове. При следващи срещи, и при удобно разписание, бих се включил и аз. Ей къде е Варна, на 30 минути път... :Dбраваааааааааа 1.8i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар