Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Варненските фенове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи днес няма да има среща ? На пистата е добре, ако е и още по светло,още по-добре. NIGHT^WALKER ще бъда там

Коментар

Ако не ми мине котка път-пишете ме и мене. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
      Lancia Y

Коментар

И аз съм там, стига времето да е хубаво :D . Хайде някой ако има координати на bebop да му се обади. Аз ще звънна на още едно Типо
        ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
        АLFA ROMEO 146 1.4TS
        FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

И аз съм там,и мястото и часът са добре според мен.За там трябва ли винетка защото нямам и да взема по навреме да не стават грешки.

Коментар

По принцип трябва ама аз за 100метра минетка няма да платя

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Добра идея Митко, обаче още не сме се организирали толкова добре, да се надяваме за напред!

Коментар

Дано в Неделя да се съберем и ще видим какво ще се получи и аз се надявам да си направим постоянни срещи.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Това за Неделя 30.10 ли иде реч. Щото ако е за тогажа бройте ме и мен. И уточняваме на картинг пистата час 17.00 -правилно ли сам разбрал ???????
                  Прикачени файлове
                  Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata

Коментар

За сега последно уговорката беше за 17 часа на 30.10 на картинг писта Виница. Не съм гледал в Алфа форума какво е станало а и ми свърши трафика и сега влизам за последно. Аз ще бъда на пистата в 16. Ако някой иска да идва по рано аз ще съм там. Ако нещо се промени моля пратете ми един СМС на 0888009928. Ще съм ви благодарен. До неделя

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Ето и малко снимки от срещата на 30.10.2005 тук .Този път беше по добре 4 фиата и 4 алфи,два от фиатите ги няма на снимките щото единия ( me_to_u) си тръгна рано а пък другия доиде по късно.Може тука да почнем едно обсъждане да ходим на едно и също място,не като до сега да се чудим къде да се наврем всеки път.

Коментар

Хубави са снимките! Съжалявам, че не останах още, но се радвам, че се запознах с beer и NIGHT^WALKER За мястото съм съгласен да го обсъдим, така ще е най-добре, да си знаем всяка неделя или там друг ден на познатото място. С оглед на застудяващото се време най-добре някъде в близост до закрито заведение. Това на ХЕИ е що годе подходящо, че трябва и голям паркинг да има

Коментар

EEEEй много ме е яд ама времето ме изплаши. Мислех,че няма да се съберат хора. Ама наистина предложението за срещи в града е добро-подкрепям го.
                          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                          Lancia Y

Коментар

Добре е че се събирате, макар и малко фенове. При следващи срещи, и при удобно разписание, бих се включил и аз. Ей къде е Варна, на 30 минути път... :D
                            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                              Добре е че се събирате, макар и малко фенове. При следващи срещи, и при удобно разписание, бих се включил и аз. Ей къде е Варна, на 30 минути път... :D
                              И аз се включвам в сбирката както е тръгналото може и в Добрич да си направим една! Но и във Варна е добре, повече фенове по интересно!
                              браваааааааааа 1.8i

Коментар

Утре събота 12.11 от 19 часа бензиностанция петрол до радио-завода или срещу техно-полис както го разбирате. Доста касно се организирахме и дано да се съберем

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Working...
                                X