Засега сме 4 алфи :D. Beer- aз съм момчето от мнет-тракера :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Варненските фенове
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Алфа феновете както се видя са по организирани ето и малко снимки.http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3391
Коментар
-
NIGHT^WALKER написа:Те сложили снимки ама отрязали фиатите . Е какво да се прай. Много несериозни хорица сме фиатаджиите. Дано има хора дето да се пробудят малко като мене и беер.
Коментар
-
Ами аз отидох точно, ама трябваше да тръгвам около 19.40. А за отрязаните Фиати-не е нарочно, просто бяхме спряли на малко място нагъсто, пък и валеше. Beer, не мога да отворя първото клипче. А имаше едно момче с Типо с дигитално табло, мисля че ника му е bebop- аз като имах Типо се срещнахме да си направи снимки на двигателя. Който може да му свирне за следващата срещаALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
Коментар
-
me_to_u Уча в техническия и не е бил моя Фиат там . И за втори път не идваш ще ти налагаме глоба :P . Дано следващия път успеем да се видим. Надявам се и други варналии с фиати да се присъединят към нас. Поне тези които са се регистрирали във форума. А за отрязаните коли се пошегувах. Ще си направим по-хубава като даде време. А и другото което е трябва да си направим регионална среща с русенци около търговище някои път. И тъй и двата града неуспяха да покажат голямо участия във феста поне да се видим по регион.
Коментар
-
Момчета ще се събираме другата неделя на картинг пистата над Виница. Часът ще е вероятно около 17 за да може да се видим по светло и да си направим снимки на колите. Ако някои иска може да се състезаваме с картинги а иначе който не иска си има барче и там ще седнем да пием по нещо. Очаквам и други мнения и дано този път да сме колкото алфите .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар