Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Варненските фенове

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засега сме 4 алфи :D. Beer- aз съм момчето от мнет-тракера :D
    ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
    АLFA ROMEO 146 1.4TS
    FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

Часът и мястото остават непроменени 19 часа ОМВ околовръсен път. Аз ще позакаснея малко но се надявам до 19.30 да се присъединя кам феновете. Надявам се този път да сме повече и да не съм само с алфи

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Алфа феновете както се видя са по организирани ето и малко снимки.http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3391

Коментар

Те сложили снимки ама отрязали фиатите . Е какво да се прай. Много несериозни хорица сме фиатаджиите. Дано има хора дето да се пробудят малко като мене и беер.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Е да ама все пак се събудихте,Добре дошли в отбора.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

NIGHT^WALKER написа:
              Те сложили снимки ама отрязали фиатите . Е какво да се прай. Много несериозни хорица сме фиатаджиите. Дано има хора дето да се пробудят малко като мене и беер.
              Е поне ни има предниците и на двамата,направо не мога да повярвам че от цяла Варна два Фиата само.Следващия път ще докарам наи малко още един с дизелова бегачка дето ме кърти така лошо на клипчетата по горе.

Коментар

Аз пак се изложих, тъкмо дойдох към 19.20 и направих обратен, трябваше да замина Мернах 3-4 Алфи май. NIGHT^WALKER , мернах ти Фиат-чето пред Морско, да не учиш там?

Коментар

Ами аз отидох точно, ама трябваше да тръгвам около 19.40. А за отрязаните Фиати-не е нарочно, просто бяхме спряли на малко място нагъсто, пък и валеше. Beer, не мога да отворя първото клипче. А имаше едно момче с Типо с дигитално табло, мисля че ника му е bebop- аз като имах Типо се срещнахме да си направи снимки на двигателя. Който може да му свирне за следващата среща
                  ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
                  АLFA ROMEO 146 1.4TS
                  FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/

Коментар

me_to_u Уча в техническия и не е бил моя Фиат там . И за втори път не идваш ще ти налагаме глоба :P . Дано следващия път успеем да се видим. Надявам се и други варналии с фиати да се присъединят към нас. Поне тези които са се регистрирали във форума. А за отрязаните коли се пошегувах. Ще си направим по-хубава като даде време. А и другото което е трябва да си направим регионална среща с русенци около търговище някои път. И тъй и двата града неуспяха да покажат голямо участия във феста поне да се видим по регион.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

NIGHT^WALKER написа:
                      среща с русенци около търговище някои път. И тъй и двата града неуспяха да покажат голямо участия във феста поне да се видим по регион.
                      Заслужава се да се помисли по въпроса .........
                      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Малко съм закъснял за предната среща ама няма да откажа(ще следя) за втора такава!!! .Пишете пичове......

Коментар

Dimitar72 написа:
                          Малко съм закъснял за предната среща ама няма да откажа(ще следя) за втора такава!!! .Пишете пичове......
                          И аз, и аз. :D :D :D
                          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                          Lancia Y

Коментар

Ами неделята е отново за една срещичка мисля аз. Чирвену "Купе" ще има тоя път!

Коментар

me_to_u Този път обещаваш ли . Ами хайде предлагайте тогава варианти за събиране.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Момчета ще се събираме другата неделя на картинг пистата над Виница. Часът ще е вероятно около 17 за да може да се видим по светло и да си направим снимки на колите. Ако някои иска може да се състезаваме с картинги а иначе който не иска си има барче и там ще седнем да пием по нещо. Очаквам и други мнения и дано този път да сме колкото алфите .

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Working...
                                X