Колеги, най-учтиво Ви каня на извънредна среща на кръчма, ще обсъждаме нещата от живота.20:30 ч ресторант Даяна /на радиото и телевизията/ четвъртъкРезервирала съм маса
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
В тозу дух на поканата призовавам всички самоотлъчили се преди време стари кучета да не се услушват и да дойдат! Визирам едни червени бури и други такива! Елате вие, да не дойдем ние!
Много добре ми звучите, и както е тръгнало аз пък може и двете вечери (или едната, или никоя ) да съм под тепетата, така че разтягайте масите Само да уточните - тази вечер (сряда) на Итали ли е сбирката и от колко (и много важно - до колко) часа е сбирката.
Immortal ще става майна! Така ми изглеждат нещата Ами срещата е от 19:00 часа в "Итали" и продължава до около 21:00 часа.Иначе си има тема по този въпрос по-нагоре... ...тази тема тук е само за кръчмата в четвъртък 13.12.2007 и не е хубаво да я "цапаме", щото после пак ще има неразбрали...
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Изобщо да не се спотайват всички, че дадох капаро и всичко е уредено. Накрая ще извадя списъка и ще отмятам ... Който не е дошъл - глобааааааааааааааа. Който е дошшъл ще пие от глобатаааа.
На срещата снощи освен нещата от живота, обсъдихме и благотворителната инициатива. Надявам се сега, след като обърнахме внимание на всички /имаше и невидяли темата/, да има повече постъпления.
Коментар