Колеги, ФИАТ е форумът с най-много членове от италианските клубове. Това е много радостно, но и носи своите отговорности - тази година организатори на ИталФеста са Клуб Алфа-Ромео, но това не означава, че не трябва да дадем своя принос в организацията на това събитие. За да подпомогнем колегите, трябва да излъчим няколко члена на форума, които да изпълняват чисто административни функции - да представляват Форума, да организират разпределението на автомобилите и рекламните материали, да следят за спазване на реда, да участват в журита за определяне на победители в конкурсите и други подобни.Аз и Митко, разбира се, сме на линия, но искахме да проучим и вашето мнение - моля, който може да отдели време и се чувства готов да ни подпомогне, да пише в тази тема или на лични съобщения.Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организация на ИталФеста
Collapse
X
-
Re: Организация на ИталФеста
Zaphod написа:рекламните материалиTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
бе ще ги зема ...няма проблем . кви куриери кви 5 лв.?Всяка седмица има камион до Русе даже и аз да не мога ...ма тази или следващата събота пак съм там .А и за помощ в софия няма проблем - само кажете с какво и ще се постарая ако е по силите ми .Примерно дайте ми листовки - пред мен минават 4 куптета и се се ядосвам че няма как да ги светна за феста.
Коментар
-
ivo написа:Zaphod написа:Хм, това ли са активистите във форума? Само 1115? Поне на него му благодаряAlles in Ordnung
Коментар
-
Незнам дали ще мога да дойда на феста (все още), но мога да помогна с листовки или нещо подобно в нашия район. Тъй като при hit-ko ходят много хора с итал.автомобили в Ямбол, може би той ще направи ивестна реклама, но аз всеки ден съм в Сливен и мога да поема ангажимент за реклама на италфеста там. Само някой да каже - има ли някакви официални листовки, или да пускам принтера в действие?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар