С най голямо желание бих дошъл, но парите при мен за сега са доста важен фактор. Благодаря все пак за меила. Ще се надявам на някой с камера да "гледа" вместо мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ ЩЕ БЬДЕ НА "ИТАЛФЕСТ-2005"
Collapse
X
-
колеги от Софиянаистина вашето отношение ми се струва най-нсериозно от всичкивсе пак от София ще има най-голяма групатака че предлагам да се съберем някъде от където ще тръгнем всички и там на место ще се намерят места за всички които искат да дойдат, но нямат възможносткакто каза Явор и на мен ще ми е неудобно да взема пари на някой, за това че ще го превозя до феста, и при мен ще има минимум 2 свободни места
Коментар
-
Е и аз няма да мога да дойда - и не щото сам чак от Варна . ( Типо то ми е на газ) ами датата ми е съвсем неудобна. Излизаме в годишен ремонт от 01.10.....та за това. За догодина защо Феста не го направим - да кажем Август месец.Верно - тогава е отпускарско време - но пък и финансовата страна на вапроса е по лека. Както виждам за доста хора финансите са от решавашо значение. Дори и 20 лв. А октомври... такмо си се изтраскал по хлапетата за училише предния месец - аве ясно - такива като мен - (в края на 30 те с двама ученика в къщи) знаят за кво иде реч. Та с две думи - вижда ми се по - удачно феста да се прави - лятото. А това уточнение за Феста - че не е само за пипнати автомобили - бе савсем навреме . Защото един колега ( с FIAT Ритмо) ме убеждаваше че на такива сабирания се ходело след като си попрепипаш колата. А мойта (като изключим летите джанти ) си е конфекция , и въобще и не мислех за разни сбирки. Имам я от 2 месеца и още не сам решил кое как и кво.За тази година - ясно - но за догодина - ами да я почнем още от Април ако трябва темата и да направим Феста във време и място удобно за максимален брой фенове . Ясно че няма да се угоди на всички - но поне за по-голямата част да е ОК .Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata
Коментар
-
Ако не съм на работа (08.10 се пада Събота, а аз често работя и в Събота) и успея да навия жена ми, ще дойда.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Ето това се казва бързо развитие...така като си седях и рових из форума се оказва, че има много голяма вероятност на 7-8 да съм в Пловдив, което означава, че вероятността да дойда на феста е също толкова голяма. Ако има други пловдивчани (аз между другото съм роден в Пловдив, нищо че сега съм по-на изток), които имат намерение да идват на феста, нека ми оставят ГСМ на Л.С...
Коментар
-
Вече има съобщение за ИталФеста и тук: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=64736Alles in Ordnung
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар