Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ ЩЕ БЬДЕ НА "ИТАЛФЕСТ-2005"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С най голямо желание бих дошъл, но парите при мен за сега са доста важен фактор. Благодаря все пак за меила. Ще се надявам на някой с камера да "гледа" вместо мен
    . . (*)(*___)___/////___/(___*)(*) . .
    Lancia Lybra SW 1.6 16V
    Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

колеги от Софиянаистина вашето отношение ми се струва най-нсериозно от всичкивсе пак от София ще има най-голяма групатака че предлагам да се съберем някъде от където ще тръгнем всички и там на место ще се намерят места за всички които искат да дойдат, но нямат възможносткакто каза Явор и на мен ще ми е неудобно да взема пари на някой, за това че ще го превозя до феста, и при мен ще има минимум 2 свободни места

Коментар

Като си платя всички сметки и ми остане някой лев за бензин със сигурност ще дойда.
        Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
        Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
        BlueStorm transforms . . .
        . . . !!!

Коментар

ИТАЛФЕСТА е голямо искушение за мен и просто не мога да устоя! Така че, живот и здраве, най-вероятно ще бьда там.

Коментар

hit-ko написа:
            ИТАЛФЕСТА е голямо искушение за мен и просто не мога да устоя! Така че, живот и здраве, най-вероятно ще бьда там.
            Иначе ще трябва да търся друг да ти носи фланелката ))
            Alles in Ordnung

Коментар

КОГА Е ТОВА НЕЩО БИХ ДОШЪЛ,АЗ СЪМ ОТ ДОБРИЧ ВЧЕРА СЕ ВЪРНАХ С МОЯТА ТЕМПРА ОТ СОФИЯ ПЪТЯ Е ЧУДЕСЕН ГОРИВОТО ГАЗ И МИ ХАРЧИ 8 НА 100 ИМА КЪДЕ ДА СПЯ ЗАЩОТО Е КОМБИ И Е КАТО БОКСОНИЕРАСТИГА ДАТАТА ДА СЪВПАДНЕ И РАБОТНИ МИ ГРАФИК ЧАО НА ВСИЧКИ

Коментар

АААААА...., щом е обещана, вече не я давам - даже не питам и за номера!!!

Коментар

hit-ko написа:
                  АААААА...., щом е обещана, вече не я давам - даже не питам и за номера!!!
                  Хахахах - то няма да е лошо да го кажеш, че като се видим, да не се окажеш някой ХХХХL, че тогава - лошо
                  Alles in Ordnung

Коментар

Е и аз няма да мога да дойда - и не щото сам чак от Варна . ( Типо то ми е на газ) ами датата ми е съвсем неудобна. Излизаме в годишен ремонт от 01.10.....та за това. За догодина защо Феста не го направим - да кажем Август месец.Верно - тогава е отпускарско време - но пък и финансовата страна на вапроса е по лека. Както виждам за доста хора финансите са от решавашо значение. Дори и 20 лв. А октомври... такмо си се изтраскал по хлапетата за училише предния месец - аве ясно - такива като мен - (в края на 30 те с двама ученика в къщи) знаят за кво иде реч. Та с две думи - вижда ми се по - удачно феста да се прави - лятото. А това уточнение за Феста - че не е само за пипнати автомобили - бе савсем навреме . Защото един колега ( с FIAT Ритмо) ме убеждаваше че на такива сабирания се ходело след като си попрепипаш колата. А мойта (като изключим летите джанти ) си е конфекция , и въобще и не мислех за разни сбирки. Имам я от 2 месеца и още не сам решил кое как и кво.За тази година - ясно - но за догодина - ами да я почнем още от Април ако трябва темата и да направим Феста във време и място удобно за максимален брой фенове . Ясно че няма да се угоди на всички - но поне за по-голямата част да е ОК .
                    Fiat Tipo 1.6 DGT dvuvalkata

Коментар

и при мен ще има поне 2 места от София....
                      Alfa 145 QV

Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Коментар

Ако не съм на работа (08.10 се пада Събота, а аз често работя и в Събота) и успея да навия жена ми, ще дойда.
                        минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
                        Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

Нека поясня - аз гласувах "не съм сигурен".Има време до 8 октомври, има и възможност да се съберем няколко човека, но зависи и от това каква работа ще имаме тогава в офиса.Много ми се идва, и ще направя каквото мога за да дойдем с булката.Пък ако не - живот и здраве, пак ще се видим...

Коментар

Ето това се казва бързо развитие...така като си седях и рових из форума се оказва, че има много голяма вероятност на 7-8 да съм в Пловдив, което означава, че вероятността да дойда на феста е също толкова голяма. Ако има други пловдивчани (аз между другото съм роден в Пловдив, нищо че сега съм по-на изток), които имат намерение да идват на феста, нека ми оставят ГСМ на Л.С...

Коментар

няма да дойда по технически причини

99% няма да мога да дойда, защото ще съм командировка извън България. Ако все пак съм тук - ще дойда.Забележките на другите са много верни - централна България щеше да е по-добър избор
                              Фиат или Ланча, това е въпросът!

Коментар

Вече има съобщение за ИталФеста и тук: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=64736
                                Alles in Ordnung

Коментар

Working...
                                X