Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки от срещата във Варна на 09.12.2007г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимки от срещата във Варна на 09.12.2007г.

Ето и линк за малко снимки от днешната срещаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=199379
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

и още малко :D
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

o

Колегата с ямболското пунто да не се скатава има да кача клип.След срещата тези които остнахме до по късно на морска гара се позабавлявахме! Айде колега покажи клипа!!!!
      EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
      Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
      ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
      Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Не се скатавам, споко, просто до ден-два ще кача клипа за изпълненията на моя приятел с БМВ-то. Тъпото е, че точно клиповете с моето пунто и на Чочо Бравото са по тъмно и абсобютно нищо не се вижда. Ама следващия път ще си поиграем на светло
        Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

За огромно мое съжаление не можах да дойда... некъф синузит ме трови тези дни! За следващата ще гледам да съм на лице обаче.Иначе гледам все сте си готини типове...и все така добре изглеждате (особенно мацките фиатаджийки )
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

abarth77 написа:
            Не се скатавам, споко, просто до ден-два ще кача клипа за изпълненията на моя приятел с БМВ-то. Тъпото е, че точно клиповете с моето пунто и на Чочо Бравото са по тъмно и абсобютно нищо не се вижда. Ама следващия път ще си поиграем на светло
            А мене нямаше кой да ме снима нали?? Другият път ще се снимаме всички.Ама Се върти Фиата като луд. То май само ние сме на тоя етап изпростяване ю

Коментар

хa ха ха ха хаама ме изкефихте все пак, другия път още като идвате, да завъртите една две ръчни
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

abarth77, каква ти е връзката с Ямбол, освен регистрацията на Пунтака?

Коментар

Ами аз живея във Варна, ама съм роден в Ямбол, живял съм там до преди 10г. и цялото ми семейство е от там. А я ти кажи, какво значи това Ямбол/Сливен. Тази комбинация е малко взривоопасна, сигурен съм, че разбираш какво имам предвид Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                  Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

о

phoenix написа:
                    хa ха ха ха хаама ме изкефихте все пак, другия път още като идвате, да завъртите една две ръчни
                    И ти ли беше там?? Или гледа клипа?Много яко стана другия път повече :D

Коментар

Браво, страшни сте! Пожелавам ви много срещи, бира и мезета!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                      X