Ето и линк за малко снимки от днешната срещаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=199379
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна на 09.12.2007г.
Collapse
X
-
и още малко :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
o
Колегата с ямболското пунто да не се скатава има да кача клип.След срещата тези които остнахме до по късно на морска гара се позабавлявахме! Айде колега покажи клипа!!!!EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Не се скатавам, споко, просто до ден-два ще кача клипа за изпълненията на моя приятел с БМВ-то. Тъпото е, че точно клиповете с моето пунто и на Чочо Бравото са по тъмно и абсобютно нищо не се вижда. Ама следващия път ще си поиграем на светлоUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
abarth77 написа:Не се скатавам, споко, просто до ден-два ще кача клипа за изпълненията на моя приятел с БМВ-то. Тъпото е, че точно клиповете с моето пунто и на Чочо Бравото са по тъмно и абсобютно нищо не се вижда. Ама следващия път ще си поиграем на светлоEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
-
хa ха ха ха хаама ме изкефихте все пак, другия път още като идвате, да завъртите една две ръчниСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ами аз живея във Варна, ама съм роден в Ямбол, живял съм там до преди 10г. и цялото ми семейство е от там. А я ти кажи, какво значи това Ямбол/Сливен. Тази комбинация е малко взривоопасна, сигурен съм, че разбираш какво имам предвид Yellow_Flash_Colorz_PDT_02Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
о
phoenix написа:хa ха ха ха хаама ме изкефихте все пак, другия път още като идвате, да завъртите една две ръчниEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар