Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Сливен - има ли такива

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тъй като гледам, скоро няма да се съберем Какво ще кажете за тази събота (19.01.200 ? (или предложете друга дата). Предложете място (Била е добре, или Екото)...и време. Айде, аз съм вече Ямболлия, аз ли да ви организирам ?Пък може да се организираме и шепата ямболлии да ви дойдем задружно на гости. Хем да стане срещата по-масова. Strabex като стар форумджия да резервира една кръчма

Коментар

Не е ли по добре да се съберем на летището в Неделя(когато се събират всички)Да ги поразкършим малко Фиатките.Само дано да няма мъгла пак,че като се сетя какво стана скоро За тези които не знаят мога да кажа ,че станаха няколко инцидента.Тъкмо ще влизам в летището и гледам един пич просто не е видял каде точно свършва летището и пресича пътяЯмбол-Сливен и направо в нивата влязъл.После пък един взе да си върти БМВ-то отвори си врата в дрижение като беше наполвина извън колата и падна.И за капак две БМВ-та тръгнаха да се дърпат пак в посока пътя Ямбол-Сливен и едното BMW засича WW golf страничо в последствие голфа удря и патрулка която е стояла там заради първия излетял в нивата. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТОДобре е че нямаше пострадали Аз най-вероятно в Неделя ще сем там към 2часа
      жега на буталата!!! Uno Turbo 1.4
      Каде отиваш може би?

Коментар

Ми честно да ти кажа, тези изпълнения на летището ми се виждат малко меко казано "неразумни". Едно време и клуб си имаше регистриран, но тогава ’рацерите’ се събираха 20-30 човека. А сега стана прекалено опасно и инцидентите са налице.Абсолютно идиотско е да се дърпат по посока на пътя, а не обратно, към ДЗС-то...На времето никой не го правеше. Сега е пълно с тъпоумни тинейджъри, някои от които нямат и книжки, и правят какви ли не бели. Отделно един билюк зяпачи, всеки от тях потенциална жертва Иначе за срещата - може и там, но аз лично предпочитам някое уютно и топло кръчме.

Коментар

Колеги как сте. Времето се оправи....да не ви налегна пролетна умора...Ще спретнем ли една ФИАТ срещичка тези дни. Има ли навити...Очаквам вашите предложения и ентусиазъм
          Fiat Brava 1.4 12V '98
          Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Здравейте аз от скоро сам с Fiat и сам навит за такава среща.

Коментар

Други навити за среща има ли....Колега пусни снимки на новата машина или има вече в съответната тема
              Fiat Brava 1.4 12V '98
              Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Ще пусна по късно.Сега не съм в България а колата е прибрана в гараж.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...ehicle&CID=419 ето снимките.

Коментар

damegruev написа:
                    http://forum.fiat-bg.org/garage.php?mode=view_vehicle&CID=419 ето снимките.
                    Екстра е колицата, няма ли да си направим сбирка, колеги?
                    Fiat Brava 1.4 12V '98
                    Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Fiat Brava 1.4 12V '98
                      Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

ако има срещи пишете едно лс
                        Putno gt powa

Коментар

Няма ли живи колеки от Сливен никой не пише
                          Putno gt powa

Коментар

Станахме ямболлии вече

Коментар

Абе то и аз съм Ямболия от няколко седмици, работя и обучавам персонал в един магазин от нашата вреига
                              Fiat Brava 1.4 12V '98
                              Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

дай тогава да се видим на ямболска територия когато кажеш

Коментар

Working...
                                X