Традиция имаше едно време да се събираме заедно Ямбол и Сливен, но с времето всичко замря. Даже навремето се събирахме не само фиати, ми и ланчи и алфи.Аз съм навит по принцип - кажете кога и къде и ще долетя Само да не е на пистата, че там сега много духа Някъде на топличко... В Ямбол от дъжд на вятър се събираме 5-6 човека в най-добрия случай. Може да направим пак една по-мащабна местна среща...
Може като се уговориме повече хора да се срещнем примерно на паркинга на Билла и после да направим една една разходка до Карандила, само да няма сняг...Горе има ресторант, който не е нищо особено....не че и в града няма кръчми. Нещо такова....или пък в Ямбол...
Айде бе, хайдути, де сте?Ама то сега там голям вятър... вчера бях на лекар там и за малко вятъра да обърне Темпрата.Сега съм малко болен, така че ако се спретне нещо за другата събота (15.12) да речем, с удоволствие ще дойда.Strabex, що мълчиш?
Пичове тоя вятър построши коли тука в Сливен, дървета падат в несвяст... нека се успокои малко... Аз на 15-ти съм във Варна на банкет после идват Коледа и Нова Година... за 2008-ма вече сериозно може да се помисли...
Е ми да то и според мен след Нова Година ще е най добре.Че то сега много празници много нещо :D А вие колеги като видите някой из форума от Сливен го информирайте,че да се съберем повечко хайдути :D Според мен има доста хора от Сливен във форума.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!
жега на буталата!!! Uno Turbo 1.4
Каде отиваш може би?
Значи след една бърза сметка потребителите от Сливен във форума са много, но към 20 от тях са влизали скоро тук и явно пишат или най-малкото четат редовно форума. Така че пичове... тук в тази тема пишем вече 3-ма, останалите 17-18 да се стягат и да не мълчат...
Значи след една бърза сметка потребителите от Сливен във форума са много, но към 20 от тях са влизали скоро тук и явно пишат или най-малкото четат редовно форума. Така че пичове.....тук в тази тема пишем вече 3-ма, останалите 17-18 да се стягат и да не мълчат...
Най-добре, както казваш след нова година, аз често ходя в командировки и се надявам някой да го организира.
Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар