Тази сутрин купих маратонките за децата.75 чифта с номера по списък от дома.Сумата която платих е 610 лв :30-37 номер = 40бр. х 6.50 лв. 38-43 номер = 35бр. х 10 лв.Фирмата от която ги купихме ни намали допълнително цената заради факта че ги взимаме за дарение.(Ако някой иска мога да дам координати - има магазин в който може да се купува и на дребно - имат всякакви обувки.)Малко по късно ще публикувам документа с който съм изтеглил 610 лева от сметката и фактурата за покупката.Сега пускам първите снимки за да видите за какво са отишли част от парите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СИРАЦИ
Collapse
X
-
ilkor написа:Кеш пари на деца - мисля че не е добра идея. Много лесно сменят притежателя си.Вече сме харесали маратонки за половината пари и сега проучваме какво още им е нужно за да използваме и останалите.Мисля че се получава много добреFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Явор Митев
Днес буквално в последният момент дойде и пратка от Козлодуй. Благодаря на колегата от името на децата. Пакета както уточних по-горе ще бъде предаден на децата така, както е получен. Утре в бизнес-парка разбрах че има още една пратка, така че по същият начин, ще отпътува за Враца и тя....:
Коментар
-
Браво!!! Поздравления за избора!!! Маратонките много ми харесват! Точно с този тип подметка съм имал маратонки, дето всичко останало се разпердушини след 3-4 годишно носене, но подметката не е мръднала, и е невероятно удобна и лека!!! За разлика от други маратонки, на които подметката пропада/сплесква още на 1 месец или се пречупва, защото е твърда и т.н. Още веднъж, поздравления! Както и моето уважение към организаторите за проявения ентусиазъм, отделеното време, средства и усилия!!!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Fereon написа:А ще вземете ли някакви шоколади или лакомства , както и нещо за ядене. Нали ще е глупаво децата да имат подаръци а да ядат по коледа това което ядат всеки ден . Всъщност ще останат ли пари за пазарене ?SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Към организаторите: благодаря ви, че отделихте от времето, нервите и финансите си и ни дадохте възможност и на нас с малко да зарадваме тези деца. За съжаление няма да мога да дойда до Враца, понеже племенникът ми ( на 16 дни ) ме зове. Наистина заслужавате голям поклон.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ами като сме се хванали с нещо поне да го направим добре Аз лично за пръв път се занимавам с подобно нещо ... следващият път ще е по организирано Трябваше да снимам днес бравото натоварено навсякъде с кашоните И още веднъж благодарности на Synthy за помощта - на практика той я намери тази фирма и направи контакта с нея!Понеже вече е късно за превеждане на пари, моля не превеждайте повече. Няма да могат да се включат защото ще пристигнат след празниците и ще трябва да ги връщам.След малко ще публикувам и ъпдейтнатия списък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар