Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СИРАЦИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и първият пакет, който дойде....ще бъде предаден в дома така, както е получен, т.е. без да се разопакова.Благодаря много на колежката Румяна....

Коментар

И аз се отчетох с 50 лева.Пуснах ги през РИНГС надявам се до 2 часа да са по сметката на Илко.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Днес има нови постъпления но в момента правя списъка наново че бях изпуснал един колега ...

Коментар

Ето списъка към днешна дата.Ако някой забележи грешки и неточности - да пише.Също така и хората които са превели пари, а не си виждат ника в списъка.
          Прикачени файлове

Коментар

Последният списък за днес.Моля отново колегите които са превели пари, но не виждат никовете си в жълтото поле да ми пишат.
            Прикачени файлове

Коментар

Току що преведох малка сума. Нали не е късно?
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Здравейте колеги през ДСК преводите ще стигнат чак след нова година.А УЕСТЪРУНИОН БАНК до 24часа.Значи парите утре са при Вас И моля ВИ направете снимки и видео.Такава начинание почти не се прави във другите форуми ДЕРЗАЙТЕ

Коментар

Пореден номер 48 (Екатерина Атанасова Иванова) - това е колегата cilag
                  Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Дописах ги.Има още няколко човека да добавя ...За преводите мисля че и утре ще може да се нареждат. За да може в петък да обявим събраната сума.
                    Прикачени файлове

Коментар

Мен ме притесни следното:
                      Преводите, наредени с микросметка до 15:00ч., се изпълняват на следващия работен ден, а тези, които са потвърдени след 15:00ч. - за два работни дни.
                      Превода го направих на 19.12.2007 в 18:18:36 ч. т.е. парите ще ги получиш в петък
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Аз съм под номер 42 може да ми допишете "ник-а", че нямаше място. Един може би тъп въпрос но нали няма да давате парите кеш ... за да могат все пак да стигнат до децата.
                        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Коментар

brat_John написа:
                            Аз съм под номер 42 може да ми допишете "ник-а", че нямаше място. Един може би тъп въпрос но нали няма да давате парите кеш ... за да могат все пак да стигнат до децата.
                            ОК колега ще те добавя.Кеш пари на деца - мисля че не е добра идея. Много лесно сменят притежателя си.Вече сме харесали маратонки за половината пари и сега проучваме какво още им е нужно за да използваме и останалите.Мисля че се получава много добре

Коментар

До тук:
                              Прикачени файлове

Коментар

Ето новият списък с преводите от днес.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X