С директорката на дома сме говорили за приблизителен час на инициативата около 15.00 часа....остава да се доорганизират две неща:1.Тръгването от София2.Пазара на продуктите...Аз ще бъда в София, така че ще тръгна заедно с колегите от там, а останалите вече както решат или както се организират. Утре ще ви кажа къде точно се намира дома и как се стига до там, влизайки в града.Ще бъда сам в колата, така че мога да взема още някой. Пазара с Илко ще го уточним. Най вероятно в четвъртък или петък ще се отнесем към Метро или Била...ще измислим. Ще ви държим в течение, освен това и фактурата ще бъде поместена тук, за да се знае от всички какво е купувано. Аз съм събрал още парички от клиенти наши, но имам да вземам още, така че в петък ще се разбере каква е крайната сума.Това е за сега. Утре ще се чуя с директорката на дома и ще ви пиша, ако има нещо ново или интересно.Благодаря на всички, които се отзоваха и които тепърва ще се отзоват. Благодаря и на всички колеги, които взеха идеята присърце и помогнаха в организацията. Показваме че сме страшни и обединени, наистина обединени....

Коментар