С директорката на дома сме говорили за приблизителен час на инициативата около 15.00 часа....остава да се доорганизират две неща:1.Тръгването от София2.Пазара на продуктите...Аз ще бъда в София, така че ще тръгна заедно с колегите от там, а останалите вече както решат или както се организират. Утре ще ви кажа къде точно се намира дома и как се стига до там, влизайки в града.Ще бъда сам в колата, така че мога да взема още някой. Пазара с Илко ще го уточним. Най вероятно в четвъртък или петък ще се отнесем към Метро или Била...ще измислим. Ще ви държим в течение, освен това и фактурата ще бъде поместена тук, за да се знае от всички какво е купувано. Аз съм събрал още парички от клиенти наши, но имам да вземам още, така че в петък ще се разбере каква е крайната сума.Това е за сега. Утре ще се чуя с директорката на дома и ще ви пиша, ако има нещо ново или интересно.Благодаря на всички, които се отзоваха и които тепърва ще се отзоват. Благодаря и на всички колеги, които взеха идеята присърце и помогнаха в организацията. Показваме че сме страшни и обединени, наистина обединени....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СИРАЦИ
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Момчета!!
Момчета на 20 съм в стани богат да снимам запазвам си правото да направя едно дарение след това Ако сте следили писах и за една катастрофа която преживях както казват жив съм даже и здрав. Доста се дразня от такива акции ДЪРЖАВАТА ИМА ДОВОЛНО ПАРИ ВЯРВАЙТЕ МИ но явно не иска да ги харчи за глупости ако спечеля и децата ще спечелят обещавам а за вас ще спомена за това нещо защото за това трябва да се говори.Фиат Мареа WEEKEND 1.9 105 ps HLX
В дупница са колите
Коментар
-
Авео написа:С директорката на дома сме говорили за приблизителен час на инициативата около 15.00 часа....остава да се доорганизират две неща:1.Тръгването от София2.Пазара на продуктите...Аз ще бъда в София, така че ще тръгна заедно с колегите от там, а останалите вече както решат или както се организират. Утре ще ви кажа къде точно се намира дома и как се стига до там, влизайки в града.Ще бъда сам в колата, така че мога да взема още някой. Пазара с Илко ще го уточним. Най вероятно в четвъртък или петък ще се отнесем към Метро или Била...ще измислим. Ще ви държим в течение, освен това и фактурата ще бъде поместена тук, за да се знае от всички какво е купувано. Аз съм събрал още парички от клиенти наши, но имам да вземам още, така че в петък ще се разбере каква е крайната сума.Това е за сега. Утре ще се чуя с директорката на дома и ще ви пиша, ако има нещо ново или интересно.Благодаря на всички, които се отзоваха и които тепърва ще се отзоват. Благодаря и на всички колеги, които взеха идеята присърце и помогнаха в организацията. Показваме че сме страшни и обединени, наистина обединени....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Здравейте, колеги! Прочетох във форума за инициативата за дома във Враца. Това е една много благородна идея(реалност), но се надявам това да се случва по-често - не само по коледа. На драго сърце ще дарим аз и съпругата ми малка сума по банковата сметка. Искам да попитам къде може да изпратим събраните дрехи чрез куриерска фирма(ЕКОНТ). Аз съм от Козлодуй но съпругата ми е бременна в "напреднал стадий" и просто е рисково да пътуваме. Искам някой да ми изпрати адрес, на който да изпратя събраните дрешки. Благодаря ви!
Коментар
-
Re: Момчета!!
DanDido написа:Момчета на 20 съм в стани богат да снимам запазвам си правото да направя едно дарение след това Ако сте следили писах и за една катастрофа която преживях както казват жив съм даже и здрав. Доста се дразня от такива акции ДЪРЖАВАТА ИМА ДОВОЛНО ПАРИ ВЯРВАЙТЕ МИ но явно не иска да ги харчи за глупости ако спечеля и децата ще спечелят обещавам а за вас ще спомена за това нещо защото за това трябва да се говори.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Сметката за събиране на средствата
Здравейте!Днес Ви преведох 20лв, като "личен превод" , да подкрепя инициативата.Успех в начинанието!Светлин Стайков"ilkor"- Колеги, ето сметката по която ще става събирането на средства по инициативата.Първа Инвестиционна Банка - Интернет клонПри постъпление в нея ще пускам в темата пълно извлечение за всяко движение по тази сметка за да е всичко прозрачно и ясно.
Коментар
-
01. 10.00 peho02. 10.00 Punto SX03. 20.00 Filcov04. 20.00 Immortal05. 20.00 vsd06. 20.00 toshe07. 50.00 Авео08. 10.00 Forsaken09. 20.00 Yavor10. 20.00 ju11. 11.40 Marea Bipower12. 30.00 ilkor13. 20.00 bellew14. 50.00 Tornado15. 20.00 lu4016. 15.00 Lane Staley17. 40.00 stivst18. 20.00 Sandeto19. 25.00 EVITA20. 40.00 maiska21. 20.00 Rokambol22. 15.00 trace23. 05.00 Gecata_8224. 10.00 NikMar25. 20.00 sugarboy26. 10.00 dimo4ko27. 20.00 tedyboybg28. 50.00 | АГ-5665500578|Дарение р15091501. No:00ОМП-Н-9920/EP2X1365192/1 Общо 621.40Отново моля последният колега да ми пише за да добавя името му.Извинявам се ако вече ми е писал но днес получих страшно много ЛС и не намирам от кого е превода.Ако някой от София дарява дрехи може да ми пише на ЛС и да се уговорим да ги взема.Освен това и други колеги изявиха желание да помогнат с транспорта - ще намерим решение ... просто следете темата. Остават буквално 4 дена.
Коментар
-
Авео написа:Можете да използвате адрес:гр. Варна 9000ул."Кракра" 22 етаж 1; офис 1"Адитранс - Митев"Изпращайте всичко, което мислите че няма да ви е необходимо...съжалявам, че ще трябва да се занимавате с опаковане, но няма как да минем и да съберем всичко....изпращайте нещата с куриерска служба за сметка на фирмата/получателят....., а аз поемам личен ангажимент да заснемам и публикувам пратките...те няма да се отварят. Както ще бъдат получени, така ще бъдат и предадени в дома.За повече справки:052/979070 - Д. Димитров или С.Иванова / колеги в офиса - запознати са /0885003763;0878556959 - аз / Явор /
Коментар
-
Tornado написа:А на вас такса за превода вземат ли ви?Когато е дарение не се взема такса превод ,но в случая е малко по различно.Истината е някъде там!
Коментар
-
Явор Митев
dimo4ko написа:Tornado написа:А на вас такса за превода вземат ли ви?Когато е дарение не се взема такса превод ,но в случая е малко по различно.
Коментар
-
01. 10.00 peho02. 10.00 Punto SX03. 20.00 Filcov04. 20.00 Immortal05. 20.00 vsd06. 20.00 toshe07. 50.00 Авео08. 10.00 Forsaken09. 20.00 Yavor10. 20.00 ju11. 11.40 Marea Bipower12. 30.00 ilkor13. 20.00 bellew14. 50.00 Tornado15. 20.00 lu4016. 15.00 Lane Staley17. 40.00 stivst18. 20.00 Sandeto19. 25.00 EVITA20. 40.00 maiska21. 20.00 Rokambol22. 15.00 trace23. 05.00 Gecata_8224. 10.00 NikMar25. 20.00 sugarboy26. 10.00 dimo4ko27. 20.00 tedyboybg28. 50.00 Synthy29. 20.00 dimataОбщо 641.40Ако някой от София дарява дрехи може да ми пише на ЛС и да се уговорим да ги взема.Освен това и други колеги изявиха желание да помогнат с транспорта - ще намерим решение ... просто следете темата. Остават буквално 4 дена.
Коментар
-
Явор Митев
Чух се с директорката....интересните неща са следните:- във Враца няма Метро, има Била, но асортимента там е малък. Жената каза, че може да пазаруваме в Кауфланд.- директорката моли за следното - най голяма нужда децата имат от маратонки или обувки. Това бил най-сериозният проблем. Каза, че с лакомства няма смисъл да ги затрупваме, защото така или иначе щели да получат от кметсвото....всяка година за коледа поне това правели за тях. На въпроса от какво най-вече имат нужда, отговора бе: тениски, маратонки, анцузи....разбира се ние няма да можем да накупим за толкова много деца, така че може да се ориентираме в тази насока / моя идея - да е само маратонки /...пускам го на обсъждане тук и да го мъдрим. До дни ще имам списък с номерацията на децата и ще се ръководим от него. Директорката каза, че няма да е лошо да ги опаковаме някак си и на тържеството да им ги раздадем лично, макар че незнам как ще стане.....след като напазаруваме, ще трябва поне един час да си играем да ги сортираме, но пък от друга страна поне така е сигурно, че маратонките ще бъдат дадени на самите деца, а не някой да ги разпределя на този и онзи...предполагам разбирате тънкият намек. Пишете какво мислите, според мен идеята е добра. Притеснява ме само това, дали ще намерим толкова маратонки. Освен да мислим дали някой няма контакти някъде в такава фирма.........но пък организационното ни време е малко. Другата идея е да изкупим де що маратонки намерим и с останалите пари - тениски. Кофти тръпка е обаче факта, че така за някой ще има маратонки, за друг само тениски........май само маратонки е добре.Мислете някой има ли контакти с фирма, която дистрибутира маратонкиВероятно ще присъстват местните телевизии, както и екип от общината там......така поне ще дадем гласност пред кметството, та белким се ангажират по някакъв начин пред този дом.След малко пускам тема за записване - жената ме помоли за броя на гостите, но категорично отказах да се ангажирам с бройка, защото знаете какво става по бирените ни срещи - отбелязват се 30 човека, пък се събираме само 10.....разбирате, че нямаше как да се ангажирам с бройка. За това ви моля, нека в темата, която ще пусна след малко, всеки да се пише, ако е поне 80% сигурен, че ще дойде. Имайте в предвид, че дома ще се подготви с почерпка. Нямам идея какво ще се получи, подчертавам.....но хората ще се приготвят, както разбрахте, ще има и телевизии, вероятно и кметски екип, така че повече хора ще е супер. Аз ще бъда сам с колегатa Благун, така че трима човека мога да взема, които съответно и ще върна в София. Моля тези, които ще пътувам сами, да се пишат колко човека могат да вземат.Директорката каза, че като приключи всичко, ще изготви съответните писма, дарителски протоколи и прочее, така че ще има отзвук и след края на мероприятието. Ако някой е дарил пари от името на фирма, моля да ми прати с ЛС име, на фирмата с данни като за фактура и сумата, която е дарил - въпроса е от счетоводен характер.Това е за сега, пишете какво мислите....
Коментар
-
Явор Митев
Пропуснах......телефона на директорката на дома е:092622389...обаче забравих името и.... Нека всеки, който има някакви въпроси или каквото там, да и звъни......
Коментар
-
Явор Митев
Моля за внимание по новата тема за записване на присъствие...: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21909
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар