Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СИРАЦИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Привет и от мен :D Поздравления на всички по организацията на благородната инициатива в името на децата
    Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.

Коментар

Браво колеги !!!! Поклон пред организаторите и всички отзовали се .... в един момент си мислих че нищо няма да се получи .... но със общи усилия постигнахме толкова много ... нямам думи просто Поздрави.
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Това е фактурата за маратонките на цена 610 лева.В събота сутринта ще до-напазаруваме.
        Прикачени файлове

Коментар

Моля колегите които имат желание да дойдат на мероприятието да следят темата за да се уговорим къде ще се съберем в самия град.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=209330#209330

Коментар

И от днес ...
            Прикачени файлове

Коментар

СБИРКАТА ВЪВ ВРАЦА ЩЕ БЪДЕ НА ПАРКИНГА НА ТЕХНОПОЛИС В 14.30 ЧАСА УТРЕ

Коментар

СБИРКАТА ВЪВ ВРАЦА ЩЕ БЪДЕ НА ПАРКИНГА НА ТЕХНОПОЛИС В 14.30 ЧАСА УТРЕВсе още има дарители които липсват в списъка ...
                Прикачени файлове

Коментар

Ъпдейт на списъка.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето и последните кашони преди Авео и Илко да дойдат да ме вземат от нас П.С.Поздрави на колежката Maiska, която беше много информирана относно запознанството й с мен
                    Прикачени файлове
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

До къде я докарахте колеги?Аз съм в Казанлък в момента и след малко отлепям за Търново.Снимките от София двете искате или ги да ги кача?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        До къде я докарахте колеги?Аз съм в Казанлък в момента и след малко отлепям за Търново.Снимките от София двете искате или ги да ги кача?
                        Преди пет минути Илко-ilkor ме остави пред нас и сядам зад компютъра..Ники качвай снимките без да питаш
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Пращайге ми всичко на скайпа, ще отворим една папка на сървъра за снимки и клипове.Моля само снимките да са зипнати...може и без компресия, но зипнати. Не една по една.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колеги мероприятието мина перфектно !!!Всички подаръци които носехме достигнаха директно до децата (поне тези които бяха в дома в момента - над 50 бяха)Не можете да си представите колко радостни бяха децата ..Ще публикувам при първа възможност всички документи за покупките и дарениетоСнимките от моят апарат скоро ще бъдат качени ...Благодаря на всички дарители, хората които посетиха дома и всички които подкрепяха начинанието.

Коментар

....дубрутру....аз ще се включа малко по-късно, щото снощи в 11.30 се прибрах и сега малко така да светна, че съм неадекватен..Всичко мина супер, ама ще разказвам по-късно

Коментар

Хехе дубрутру и аз се прибрах снощи късничко във В.Т.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X