Привет и от мен :D Поздравления на всички по организацията на благородната инициатива в името на децата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СИРАЦИ
Collapse
X
-
Моля колегите които имат желание да дойдат на мероприятието да следят темата за да се уговорим къде ще се съберем в самия град.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=209330#209330
Коментар
-
Tornado написа:До къде я докарахте колеги?Аз съм в Казанлък в момента и след малко отлепям за Търново.Снимките от София двете искате или ги да ги кача?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Колеги мероприятието мина перфектно !!!Всички подаръци които носехме достигнаха директно до децата (поне тези които бяха в дома в момента - над 50 бяха)Не можете да си представите колко радостни бяха децата ..Ще публикувам при първа възможност всички документи за покупките и дарениетоСнимките от моят апарат скоро ще бъдат качени ...Благодаря на всички дарители, хората които посетиха дома и всички които подкрепяха начинанието.
Коментар
-
Явор Митев
....дубрутру....аз ще се включа малко по-късно, щото снощи в 11.30 се прибрах и сега малко така да светна, че съм неадекватен..Всичко мина супер, ама ще разказвам по-късно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар