Колеги, коледа наближава, нека направим едно добро дело. Не толкова от куртоазия, не защото всички го правят, но не навсякъде....а защото сме хора и нямате си и на представа колко биха се радвали децата, ако ги повозим на Гранде Пунто, Линеа, Браво, Брава...........да не изброявам всичко. Полагам началото на един дебат къде и на кой дом можем да помогнем. Сигурен съм, че всички ще приветствате идеята. Предлагам следните за обсъждане неща:1. Имаме си дипломиран кофчежник на клуба
, който би могъл да събира финансови дарения от нас. Крайна дата би могла да бъде 20.12., след което под строг контрол и обсъждане на продуктите от първа необходимост с директора на съответният дом, можем да определим двама-трима, които да осъществят пазара...Fire 8V съм сигурен, че ще подкрепи инициативата и би могъл да събира парите.2. Как точно ще се събират парите. Можем да направим една банкова сметка на името на Веско и парите да превеждаме там. Веско е познат тук, с огромен авторитет и съм сигурен, че доверието е заслужено.3. Сигурен съм, че всеки в дома си има разни по-стари дрехи, или каквото там, което би могло да послужи на дечицата....4. От опит знам, че подобни инициативи се правят броени дни преди коледа, с цел все пак всички вие да сте по домовете си на празника. За това предлагам датата 22.12 / събота / за ден на мероприятието. 5. Аз лично се ангажирам с организацията по телефонни обаждания и комуникации с избраният дом, като приканвам колегата GTipo да се присъедини, за да е открито всичко / Що точно Жоро - де да знам...човек от София и човек от Варна да се координират...а и Жоро е админ...
/Ето и списък с домовете за деца, лишени от родителски грижи:http://www.decata.orbitel.bg/domove.htmНахвърлям буквално импровизирано идеите, ако ви хрумне нещо друго - пишете.И един апел - много моля /без да ми се сърдите/, да не коментираме колко е хубава идеята, знам че всички ще я приветстват...по скоро очаквам да се вземем сериозно в ръце и да реализираме начинанието, за да направим коледата по-щастлива за някой деца, които съвсем не заслужават това, което изпитват в момента.Надявам се че ще погледнем сериозно на начинанието и ще го реализираме всички заедно.Поздрави.....

Коментар