Колеги от Стара Загора съм. И другия месец имам възможност да си дойда към родния си край.Та въпроса ми е още ли се събирате в мола в неделя от 19.30 часа ? Благодаря Ви предварително за отговора който ше получа.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Колеги от Стара Загора съм. И другия месец имам възможност да си дойда към родния си край.Та въпроса ми е още ли се събирате в мола в неделя от 19.30 часа ? Благодаря Ви предварително за отговора който ше получа.
сбирките ни са в неделя,но не пред мола,а пред главния вход на стадиона,на големия паркинг...колко точно часа не се знае,май всеки път е различно и се разбираме малко преди това,затова като идваш пиши да ти кажем точно в колко часа
22:00 на ЕКО или на Камбана. На Камбана не знам дали ще се съберем и до колко часа ще работят. Неделя вечер не мисля, че ще работят до късно, пък ние на ЕКО стоим чак до 00:00-00:30ч.
идва ми се,ама съм във финансова дупка,уви-без мен ...Дано се съберете,щото тунинг маняците не се зае кога ще се върнат...по тая тема-Тедо снимки молим,в теб ни е наддеждата!
Коментар