Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе то вдясно има място за две такива немски че..и,а тоя....явно ама изобщо не е гледал към теб или за него мигачите значат "мини през мен" гадна случка,дано няма осукано,останалото не е голям кахър! И все пак е неприятно,,,кой му е застрахователя на тоя...всъщност ти май имаше каско или се лъжа?
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      абе то вдясно има място за две такива немски че..и,а тоя....явно ама изобщо не е гледал към теб или за него мигачите значат "мини през мен" гадна случка,дано няма осукано,останалото не е голям кахър! И все пак е неприятно,,,кой му е застрахователя на тоя...всъщност ти май имаше каско или се лъжа?
      Ице днеска какъв беше тоя Хлопел бре , не го бях виждал
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

хахахах и аз се накефих полото е красавица а бравото железният войник хахаха ванка само гледай добре със застрахователите и майстор да има че иначе ще те цакат
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

SilenceR написа:
          paralesa написа:
          Ице днеска какъв беше тоя Хлопел бре , не го бях виждал
          тоя опел е почти толкова години във фирмата колкото и аз,но от как се познаваме,тоя опел е в Горна и отскоро пак се върна при нас...сега денем,ако карам съм с него,ама тая вечер май ссе е прецакал ПАК Инъче тоя опел е железен,не бееше влизал за ремонт от една камара време,но отскоро почна вече да откаазва и вече няма накъде. Такова юркане е видял,толкова различни шофьори...ходовата част е сстанала на задник от дупките,чистачките откаазват няма време никой да ги види,ръждата я гони яко,волана сси прави каквото си иска,съединителя до оня ден преди дда го сменят беше все едно го няма,ама ддвигателя е железен...Ако беше друга кола,ддоссегаа да е ссдала багажа 100 пъти тъй,че дас не чувам лошо за асмичката Все пак исузото под капака си заслужава похвалите
          ex.Мареа ТД100

Коментар

здравей

ооо братле от кога не е влизал оня опел в сервиз.кат знам как го хвалеше преди време ,а сега станало бати моргата като нашето берлинго.бая се беше разлопало но аз бая марморах на техника и го оправи сега терата е бегачка,по добра и от ваште перални.:::::::::::::::::::::)).братле на 5 ще дода с колата да вземем цифровия апарат от някой магазин
            kara fiat marea wikend

Коментар

http://vbox7.com/play:56d124bdМислете като карате, да не ви гледаме за последно по телевизията !

Коментар

ужас.. 20 въздушни възглавници са се отвприли ама няма брат .. няма спасение с тая скоротП.С Момчета какво ще правим неделята ? гледам времето го дават доста дъждовно деа
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  ужас.. 20 въздушни възглавници са се отвприли ама няма брат .. няма спасение с тая скоротП.С Момчета какво ще правим неделята ? гледам времето го дават доста дъждовно деа
                  ще ходим какво да правим. наз дъжд нени плаши!!!

Коментар

да нас дъжд не ни плаши там сме
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

и шат на патката главата ( каза рече и отсече да си вземете якенца )
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

хмм .. нямам желание да ме вали дъжд от 10 сутринта до 5 следобед. ще видим какво го дават времето

Коментар

uBoy написа:
                          хмм .. нямам желание да ме вали дъжд от 10 сутринта до 5 следобед. ще видим какво го дават времето
                          добре бе брат, от толкова време се разбираме и оговаряме ся що ми се струва че се опитваш да се отметнеш...?

Коментар

Оукей, налиния съм ... няма да се отметна .. просто се надявам че ще го дадат поне с променлива облачност

Коментар

uBoy написа:
                              Оукей, налиния съм ... няма да се отметна .. просто се надявам че ще го дадат поне с променлива облачност
                              мнеее як дъжд ,че пере,че и гърми
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Тая вечер нещо, кафета-мафета, ала-бала

Коментар

Working...
                                X