Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти тая Дедра я изкара бахти икономичната Саше я си признай сега кое повече ти допада - Темпрата или Ксарата . Или пък Ицо да ти даде едно кръгче и да продължаваш да мечтаеш за Мареа
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

тя винетката е измислена вече

Коментар

хахахах отлепи ли я вече :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ами така де наско от кога ти говоря аз за тая винетка :D
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

uBoy написа:
            като дойде съботата и ще теглим чератата да видим колко сме се събрали.. може и Сашо да идва п.с. аз ако напълня пунтака с народ ще трябва да тръгвам от събота за да стигна навреме с тва 1.1 :D
            ама иво тоя списък аз как да го събера в мареата то да не е автобус тук слагаме и твоето пунто в сметките да знаеш
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

да дойде съботата и ще се разпределим .. нека да видим дотогава олко нрод ще се съберем
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

тигри аз още не съм сигурен. дето иво вика петък събота ще се разберем ко ще става , инъче и аз мога да взема темпрака ако ще идвам... и ако има още навити да понапълним и нея...Тедо ксарата по готина, по заоблена.интериора по ме кефи...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

За неделята не съм сигурен още , ако се появи някое място събота може да намина Хайде на промоцията - чипове за 2.0 20V 147 Ако има мераклии да пишат
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Да ми препоръчате тенекиджия? Направо съм бесен, поне се кефя как се избочи грозното роло. Офф утре застрахователи, глупости.......
                    Прикачени файлове
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ееееееее , как стана бе , кой от къде идва че не мога да си представя....тенекеджия аз не мога да кажа , не съм запознат.Лъки Стар да помагат...момчета я кажете 2500-2600(с джантите от мареата) много пари ли са за темпрата , мислим за толкова да я пускаме+ 8 железни джанти
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Това е на старото военно, аз ще правя ляв завой а той идва зад мен, място както се вижда от снимката има тир да мине, ама не гада се нацепи в мен и то без никакъв спирачен път, на всичкото отгоре беше глухоням Калника как да е, ама и волана ми кривна, гумата сигурно е поела повечето от удара, щом неговия шарнир се беше скъсал, а накрайника му беше на 8-ца, ако ми е посукан носача отзад ще го ям голям, пък и той ме измести 3-4 метра.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

стига е брат..... тцтцтц.... !
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

van_dal написа:
                            Това е на старото военно, аз ще правя ляв завой а той идва зад мен, място както се вижда от снимката има тир да мине, ама не гада се нацепи в мен и то без никакъв спирачен път, на всичкото отгоре беше глухоням Калника как да е, ама и волана ми кривна, гумата сигурно е поела повечето от удара, щом неговия шарнир се беше скъсал, а накрайника му беше на 8-ца, ако ми е посукан носача отзад ще го ям голям, пък и той ме измести 3-4 метра.
                            ебаси нещастието... брат идвай горе имаме си тенекеджия... ела да ти кажа една далавера

Коментар

Много ме радва полото хахахаха .. за нищо нестава .. по добре да си купи ново :DБраво на фиата , поне външно е доста по-добре от немския кулзет дано не е посукан че наистина ще има гаден филм
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

На всеки може да се случи, но тоя кьорав ли е?

Коментар

Working...
                                X