Ти тая Дедра я изкара бахти икономичната Саше я си признай сега кое повече ти допада - Темпрата или Ксарата . Или пък Ицо да ти даде едно кръгче и да продължаваш да мечтаеш за Мареа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:като дойде съботата и ще теглим чератата да видим колко сме се събрали.. може и Сашо да идва п.с. аз ако напълня пунтака с народ ще трябва да тръгвам от събота за да стигна навреме с тва 1.1 :Dне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
тигри аз още не съм сигурен. дето иво вика петък събота ще се разберем ко ще става , инъче и аз мога да взема темпрака ако ще идвам... и ако има още навити да понапълним и нея...Тедо ксарата по готина, по заоблена.интериора по ме кефи...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ееееееее , как стана бе , кой от къде идва че не мога да си представя....тенекеджия аз не мога да кажа , не съм запознат.Лъки Стар да помагат...момчета я кажете 2500-2600(с джантите от мареата) много пари ли са за темпрата , мислим за толкова да я пускаме+ 8 железни джантиCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Това е на старото военно, аз ще правя ляв завой а той идва зад мен, място както се вижда от снимката има тир да мине, ама не гада се нацепи в мен и то без никакъв спирачен път, на всичкото отгоре беше глухоням Калника как да е, ама и волана ми кривна, гумата сигурно е поела повечето от удара, щом неговия шарнир се беше скъсал, а накрайника му беше на 8-ца, ако ми е посукан носача отзад ще го ям голям, пък и той ме измести 3-4 метра.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Това е на старото военно, аз ще правя ляв завой а той идва зад мен, място както се вижда от снимката има тир да мине, ама не гада се нацепи в мен и то без никакъв спирачен път, на всичкото отгоре беше глухоням Калника как да е, ама и волана ми кривна, гумата сигурно е поела повечето от удара, щом неговия шарнир се беше скъсал, а накрайника му беше на 8-ца, ако ми е посукан носача отзад ще го ям голям, пък и той ме измести 3-4 метра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар