Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще те чакам

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      SilenceR написа:
      аз пък сега точно пари за гориво нямам , останал съм с 10 лв до петък
      но с 2 коли
      няма гориво бе мен .......
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Че и тия две коли имат имат почти всички горива....какво се оплакваш ))))))))))))))
        ex.Мареа ТД100

Коментар

сега ще се моля да падне цената на нафтата абе нафта на черно май вече зор работа да се намери а ?
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Много зор.. всеки си зема за него , никой непродва
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

SilenceR написа:
              сега ще се моля да падне цената на нафтата абе нафта на черно май вече зор работа да се намери а ?
              то едно,че зор,другото е,че и да се намери,не се знае какъв боклук е
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Стара нафта лоша няма

Коментар

coolboby написа:
                  Стара нафта лоша няма
                  Дизелите без турбо много я обичат Саше търси из на дядовците мазите дали не им е останала нафта от печките
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

абе митак на лесово ще има дино стенд предлагам да ти замерим пунтото а ко ще кажиш :D таксата е 40лв. мисля че не е много пък и да го видим този малък автомобил колко кончета е и дали носва още :D
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                      абе митак на лесово ще има дино стенд предлагам да ти замерим пунтото а ко ще кажиш :D таксата е 40лв. мисля че не е много пък и да го видим този малък автомобил колко кончета е и дали носва още :D
                      а не не мерси ша зема да се отчаям хахахаха инъче всички са сигурни, както сме се разбрали!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        Irfan написа:
                        а не не мерси ша зема да се отчаям хахахаха инъче всички са сигурни, както сме се разбрали!
                        да аз и наско ще идваме също ! :P
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ok значи 2 коли са пълни ивобратовчед муазмитакаросеннаскокольооня с вектрата :D неговатаиван
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                            ok значи 2 коли са пълни ивобратовчед муазмитакаросеннаскокольооня с вектрата :D неговатаиван
                            кой е тоя с вектрата бе?

Коментар

като дойде съботата и ще теглим чератата да видим колко сме се събрали.. може и Сашо да идва п.с. аз ако напълня пунтака с народ ще трябва да тръгвам от събота за да стигна навреме с тва 1.1 :D
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ам може и сашко с типото да дойде .., че поне е на газ 5 лв 100 км :D :D ама ще видим дали ще измислим винетка
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X