Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз съм там
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

вече сме 3-ма още има ли
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Колега ако не продадеш усилвателя до другия месец може да се споразумеем П.С. - Абе Росене звани ми когато ходите на екото че форума го чета предимно нощем ..
        N/A

Коментар

rising_moon написа:
          Колега ако не продадеш усилвателя до другия месец може да се споразумеем
          Не ми е проблем от сега да ти го оставя,идваш до Горна или някаде във В.Т ще се видим , даваш 230лв и е твой !
          Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

пичове я кажете мнение по следната тема. Фиат Брабо 1.9 jtd+chip(демек моито) срещу Фиат Браво 1.8 16в кое според вас ще бие ?????

Коментар

на колко метра гонка ?бензина носи на по-голямо цедене П.С. ейтва го снима един мой колега във ВТ пънсха са от смях АЕХАЕхеахаеАЕ
              Прикачени файлове

Коментар

Praslane ще го скъсаш точкаааааа
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                  Praslane ще го скъсаш точкаааааа
                  Праслан няма шанс !

Коментар

Praslan написа:
                    пичове я кажете мнение по следната тема. Фиат Брабо 1.9 jtd+chip(демек моито) срещу Фиат Браво 1.8 16в кое според вас ще бие ?????
                    Ако Фиата е Брабо , то тогава ще има някакви специални сили Ползвай жокер - пробвай се с Вандал , освен ако той не е другото Брабо
                    uBoy написа:
                    П.С. ейтва го снима един мой колега във ВТ пънсха са от смях АЕХАЕхеахаеАЕ
                    хаххахахх пръсва това "Аз съм малка сладка ..... обичам да ме опъват яко"
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колегиии приятно ми беше, ама трябва да ви оставям ... утре политам за Слънчев Бряг малко юли месец си ида за 4 дена, може да се видим тогава.. ако не края на септември си ида.. от там предполагам пак ще пиша.. поне с Добри може да си правим компания там
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Praslan написа:
                        Може и да те бия, ако си закача тирантата за твоята врата
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

the_biggy написа:
                          Колегиии приятно ми беше, ама трябва да ви оставям ... утре политам за Слънчев Бряг малко юли месец си ида за 4 дена, може да се видим тогава.. ако не края на септември си ида.. от там предполагам пак ще пиша.. поне с Добри може да си правим компания там
                          дет се вика-"няма да ни липсваш много " )))))))))))))))))))))
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

особенно на Боби :D

Коментар

В интерес на истината ще ми липсва!Да ви се оплача! Не мога да си събера погледа. Оня ден бях на рожден ден, вчера на бал, а довечера съм на рожден ден в Елена, а утре имам изпит.

Коментар

оправдай се с това на изпита :D

Коментар

Working...
                                X