coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:Пффф,па аз да се оплача....мойта мара от доста време издава едни звуци шушнещи откъм ремъците и все се надявах да е някой лагер плачещ за смазка,ама май ще излезе водната помпа. Един колега дето баща има сервиз в Горна един ден като чу шума и ми вика,че може да е помпата и ...преди малко доливах 300гр антифриз-беше паднало доста нивото...под минимума беше. Че май колегата ще излезе прав,ако продължи да губи ще я водя пак на докторДобре,лекарския екип е нежен с нея
Ей зимата сменяхте радиаторчето защото чезнеше вода...сега пак чезне мамицата и таратайка
Митак,Стенли...колко ще ми олекне джоба ако е прокапала водната помпа? Абе аз че не помня,наскоро я водих за смяна на ангренажния комплект,а водната помпа нали от ангренажния ремък се върти,тогава обаче не ви казах да я смените и нея да са таковам в животното глупаво...
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Колеги това клипче видяхте ли го за нашия град... http://vbox7.com/play:8702da68Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
stenli_m написа:paralesa написа:Пффф,па аз да се оплача....мойта мара от доста време издава едни звуци шушнещи откъм ремъците и все се надявах да е някой лагер плачещ за смазка,ама май ще излезе водната помпа. Един колега дето баща има сервиз в Горна един ден като чу шума и ми вика,че може да е помпата и ...преди малко доливах 300гр антифриз-беше паднало доста нивото...под минимума беше. Че май колегата ще излезе прав,ако продължи да губи ще я водя пак на докторДобре,лекарския екип е нежен с нея
Ей зимата сменяхте радиаторчето защото чезнеше вода...сега пак чезне мамицата и таратайка
Митак,Стенли...колко ще ми олекне джоба ако е прокапала водната помпа? Абе аз че не помня,наскоро я водих за смяна на ангренажния комплект,а водната помпа нали от ангренажния ремък се върти,тогава обаче не ви казах да я смените и нея да са таковам в животното глупаво...
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
абе на някой места е тъй,ама на други ти дерат кожата за диагноза и то фалшива.... :D бъзика настрана ама аз съм такъв ,че обичам да идвам когато съм платежоспособен,да си оставя и да си я взема с решен проблема...ама ме притеснява,че виенето е от водната помпа,а не мога да видя тъй дали не е прокапала...че не ми се търси хепл на пътя. Ще видя кога имам време,че то моето работно време малко едно такова никакво напоследък и като мога ще намина да видим ще живее ли илиex.Мареа ТД100
Коментар
-
Здравейте колеги.Ударете едно рамо да намеря катализатор за Брава 1,6 и табло с уредите за същата че скоростомера ми прави големи проблеми.Колата е 1999 година.Все се каня да дойда да се видим и в никоя неделя вечер няма свободно време.Дано другата седмица да успея най накрая но все пак и срещата трябва да е в някакъв по нормален час а не късно вечерта. Засега чао.ПоздравиFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Ако някой от В.Т си търси добър усилвател : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...840&highlight=Alfa Romeo 156 2.0 Turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар